Luptătorul Daniel Sam a aterizat la Cluj, pentru meciul cu Moroșanu! Îmagini în exclusivitate VIDEO

Autor: I.D.
Publicat: 10/05/2019 | 17:08

Luptătorul de kickboxing Daniel Sam a ajuns în România! Britanicul a aterizat pe aeroportul din Cluj joi și va semna contractul pentru confruntarea cu Moroșanu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DiIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

Britanicul Sam și Cătălin Moroșanu vor urca în ring pe 6 iunie, în gala Dynamite Fighting Show, care se va desfășura la Cluj. Va fi, de fapt, revanșa, pentru că în urmă cu trei ani, britanicul l-a învins pe Moroșanu. A fost un meci cu cântec, staff-ul șuptătorului român acuzând decizia arbitrilor.

Sam a ajuns la Cluj joi dimineața și va rămâne două zile în Ardeal, pentru a semna contractul. De asemenea, el va filma și un spot de promovare al galei.

Cătălin Moroşanu se află în fața primului meci din carieră la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor Horia Demian. Duelul dinte Moroşanu şi Daniel Sam face parte din cadrul turneului de retragere pe care Moroşanu l-a început anul trecut şi care se va încheia la finele sezonului 2019.

Sam a venit la Cluj pentru a semna contractul de participare la gala din 6 iunie

Moroșanu, învins de Sam în 2016

Sam și Moroșanu s-au întâlnit în urmă cu trei ani, în gala Superkombat Puerto Rico, atunci când britanicul a fost declarat învingător. În vârstă de 34 de ani, Moroşanu (1,81 m şi 100 kg) are în palmares 47 de victorii şi 12 înfrângeri, în timp ce Sam (1,97 m şi 115 kg) a strâns 36 de victorii şi 16 înfrângeri. Britanicul, dublu câştigător al turneelor Enfusion, în 2013 şi 2017, a bifat şi 5 prezenţe în circuitul Glory.

Cu ocazia evenimentului de pe 6 iunie, cel mai bine cotat luptător român în kickboxingul mondial, Benny Adegbuyi, locul 2 în clasamentul Glory, va lupta din nou în oraşul său natal după mai bine de trei ani. Clujeanul va avea un meci pe reguli de box, acolo unde este neînvins până în acest moment.

Citește și...