Măcel între clanuri în Dolj! S-au războit cu săbii, topoare și bâte. 15 persoane au fost rănite

Publicat: 31/08/2020 | 07:08
Măcel între clanuri în Dolj! S-au războit cu săbii, topoare și bâte. 15 persoane au fost rănite

A fost un adevărat măcel pe străzile din Podari, județul Dolj, unde două clanuri interlope s-au răfuit. Din arsenalul folosit nu au lipsit săbiile, topoarele și bâtele. Nu mai puțin de 15 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE SCANDALUL MOMENTULUI! CUM A AJUNS FLORIN SALAM „LA CUȚITE” CU MIRCEA NEBUNU ȘI CUM A FOST IMPLICATĂ ROXANA DOBRE

Totul s-a petrecut noaptea trecută, pe străzile din Podari, dar conflictul mocnea de ceva vreme. Fără milă s-au lovit tinerii romi care au început scandalul, în urma căruia s-au distrus și mașinile parcate în zona de conflict.

Secția de Poliție

Scandal de proporții în seara această între două familii de rromi din localitatea Livezi, județul Dolj.S-a folosit tot arsenalul: coase, cuțite, bățuri de alea de corentează, cu cazmale, cu sape, cu șprai d-ela de s-aruncă la ochi… 😎Forțele de ordine au intervenit și au liniștit spiritele. Noi le dorim mulți ani după gratii celor care au provocat scandalul!!! 🤷‍♂️

Publicată de Secția de Poliție pe Duminică, 30 august 2020

Tinerii își dăduseră întâlnire pe acea stradă, pentru a regla, definitiv, conturile. În bătaie au fost folosite arme albe, săbii, topoare și bâte, iar în total, 15 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Măcel între după clanuri din Dolj! S-au războit cu săbii, topoare și bâte. 15 persoane au fost rănite

Speriați de scandalul uriaș de pe stradă, oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție, dar și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale. Într-un final, scandalul a fost aplanat, iar la fața locului au intervenit medicii SMURD și cei ai Serviciului de Ambulanță Dolj, scrie antena3.ro.

15 persoane rănite în urma luptelor de stradă au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs răfuiala.