Mădălin Ionescu, critici acide la adresa pseudo-vedetelor din România: “Tot felul de zerouri barate, prezentatori de o mediocritate împinsă la extrem”

Publicat: 16/03/2019 | 18:25

Mădălin Ionescu a lansat un val de critici acide la adresa pseudo-vedetelor din România. El a vorbit și despre lipsa emisiunilor de calitate de la TV și le-a enumerat pe cele care, din punctul său de vedere, au potențial și e bine să fie urmărite. Fanii i-au scris imediat fostului prezentator de la Kanal D.

Citește și: Mădălin Ionescu revine la TV! Primele declarații despre proiectul fabulos

Mădălin Ionescu, critici acide la adresa pseudo-vedetelor din România

Mădălin Ionescu a lansat un atac dur la adresa pseudo-vedetelor din showbizul românesc și a emisiunilor care au un nivel scăzut mult sub cel al mediocrității.

“Bântuie un aer de prostie și de oboseală prin televiziunile din România… O gravă criză de conținut. Trist! Patronii cred că sunt în vacanță prelungită… Emisiuni cenușii făcute cu bani mulți, producții pompoase pe care nu le mai poți urmări după prima ediție pentru ca ai văzut tot, prezentatori de o mediocritate împinsă la extrem, tot felul de zerouri barate transformate in vedete tv peste noapte, rateuri uriașe, show-uri anacronice, penibile, meschine, clișee nenumărate, subiecte fake și para fake, personaje expirate sau complet lipsite de carismă.

Exceptând grupajele informative, în TV mai există doar câteva producții : «IUmor», «Asia Expres», «Românii au talent», «Las fierbinți», «Chefi la cuțite», «Ce spun românii ?» și cam atât. Mai sunt vreo două seriale, unul la Pro și altul la Antena. În rest… o vale a plângerii sau o mare comedie a neputinței. La Kanal D… «Puterea Dragostei» și poate ar mai fi ceva. În zona televiziunilor de știri pe ici pe colo… viață… cu porția. România TV, Digi 24, oarecum B1… punct. Mulți telespectatori s-au refugiat în online și nu se mai uită la tv. Altfel… noroc că există Netflix! Citeam «profețiile» unor futurologi celebri care anunță o mare schimbare în următorii ani. Cică prin 2035 televiziunea va deveni ruda săracă a Internetului . Germenii acestor transformări au apărut”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina lui de Facebook.

După ce i-au citit rândurile așternute pe Internet, fanii săi i-au lăsat mai multe comentarii în care i-au împărtășit părerile exprimate: “Avem actori de valoare uitați demult, avem artiști de valoare uitati demult, înlocuiti cu niște non-valori care te ia plânsul dacă îi auzi live, avem un Constantin Dulcan care este invitat doar pe la televiziuni locale, avem profesioniști de succes… dar nu interesează pe nimeni… Incultură, vulgaritatea și mediocritatea au prioritate… Este normal ca televiziunile să furnizeze mizerii care fac rating, dar sunt convinsă că mai sunt și oameni care preferă calitatea… Mulți se refugiază online… Eu m-am refugiat în citit… Încă mai sper la o trezire a populației…”, “Adevăr grăiești!”,

“Ușor, ușor pierdem și din emisiunile care ne făceau un pic mai fericiți, după atâta mizerie, sărăcie și haos în țara aceasta! Măcar atât ne mai încânta: să vedem ceva frumos sufletelor noastre! Vă spun sincer, mă uit la programele un pic mai plăcute ale lui Brancu, Capatos, «Teo Show», «Asia Express», iar din seriale «Fructul Oprit» și «Las Fierbinți»! În rest, toate emisiunile sunt dezastru, fără niciun pic de respect pentru noi, telespectatorii, mai ales emisiunea «Ferma» – ceva cumplit cum rar mai văd! Ce educație le dă această emisiune copiilor noștri, vizionând fel și fel de secvențe indecente? Dezastruos, domnule Mădălin! (…) Ne lipsiți mult și dumneavoastră, domnule Mădălin!”, “Aveți mare dreptate”.

Citește și: Cristina Șișcanu își vinde rochiile, pantofii și gențile! Soția lui Mădălin Ionescu a ținut să se afle adevărul de la ea

Mădălin Ionescu are o fetiță cu soția lui, Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu (n.: 23 august 1970 ) este căsătorit cu Cristina Șișcanu, care i-a dăruit o fetiță superbă: Petra. După ce a plecat de la Kanal D, el și-a făcut o emisiune pe pagina lui de Facebook, de care se ocupă împreună cu frumoasa lui soție. Vă reamintim că la sfârșitul verii, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele în cadrul unei ceremonii religioase emoționante.

Citește și...