Mădălin Ionescu revine cu un nou proiect! Vedeta TV a făcut anunţul: ”În spatele succesului se află drame cumplite!”

Mădălin Ionescu se pregăteşte să revină cu un nou proiect, după numai câteva săptămâni de vacanţă. Vedeta TV le-a dat câteva detalii prietenilor, vorbindu-le despre suferinţa care se ascunde în spatele reuşitelor oamenilor.

Mădălin Ionescu a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că intenţionează să revină în atenţia lor cu un nou proiect TV, despre dramele oamenilor de succes şi sarcrificiile pe care aceştia le-au făcut pentru a-şi face o carieră.

”M-au fascinat întotdeauna povestile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva in viata ! In spatele succesului sau al reuşitelor acestora se afla deseori drame cumplite, suferinţe inimaginabile , curaj nebun, lupta permanenta cu constrângerile sociale si cu cele morale, pasiuni uluitoare si voinţa de nezdruncinat ! Sunt foarte mulţi romani in tara si in afara ei cu povesti de viata care pot însufleţi , pot motiva foarte mulţi tineri debusolaţi si părăsiţi de un sistem care a dat faliment de mult ! De ani buni ma gândesc ce sa fac pentru a promova astfel de exemple, cum sa fiu mai aproape de "oamenii extraordinari" ! Voi merge ,daca va fi nevoie , in cele mai îndepărtate colturi ale lumii pentru compatriotii noştri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performante artistice, ştiinţifice, sportive sau de alta natura , insa nu au fost descoperiţi sau apreciaţi de tara lor! " Romani de Poveste" , meritaţi sa fiţi parte a unui proiect extraordinar! Aştept istorisirile voastre pe adresa de mail contact@madalinionescu.ro . Mai multe detalii in curând!”, şi-a anunţat Mădălin Ionescu prietenii virtuali.

Citeste despre:madalin ionescu, madalin ionescu proiect nou, madalin ionescu drama


Share On Facebook