Mădălina a ars de vie într-o baracă, iar apoi a fost plimbată între spitale! Totul a plecat de la un gest făcut de iubitul ei

Publicat: 16/04/2019 | 13:24
Mădălina a ars de vie într-o baracă, iar apoi a fost plimbată între spitale! Totul a plecat de la un gest făcut de iubitul ei

Mădălina Neculai, o tânără de doar 25 de ani, a suferit arsuri deosebit de grave pe tot corpul, după ce baraca în care se afla cu iubitul ei a luat foc! Plimbată între spitale, șansele ei de supraviețuire au devenit minime! 

Mădălina a ars de vie într-un cumplit incendiu produs în Sfântu Gheorghe (Tulcea), ca ulterior să fie plimbată ore în şir, între mai multe spitale din ţară, ceea ce a făcut ca şansele ei de supraviețuire să scadă considerabil.

Tânăra în vârstă de 25 de ani a suferit arsuri de gradul 4 pe 50% din suprafaţa corpului, după ce, în noaptea de duminică spre luni, s-a adăpostit împreună cu iubitul ei într-o baracă improvizată de pe malul Dunării, anunță observator.tv.
Cei doi ar fi plecat să se distreze împreună cu alţi prieteni, iar la un moment dat, din cauza unei ploi puternice, au decis să se adăpostească în baraca de pe malul Dunării.

Pentru că era frig, iubitul Mădălinei a decis să aprindă focul. Pentru a înteţi focul, tânărul a luat un bidon în care credea că se afla motorină şi l-a aruncat pe foc. Din nefericire, în bidon se afla benzină, astfel că întreaga cabană a fost cuprinsă de flăcări.

Mai mulţi bărbaţi au intervenit la faţa locului şi au reuşit să o salveze pe Mădălina. Un tânăr a intrat în foc, după ce l-a întrebat pe iubitul fetei dacă se mai află cineva în interior, şi a reuşit să o scoată pe Mădălina. Fata avea arsuri grave, inclusiv pe faţă, iar o ambulanţă navală a ajuns la faţa locului abia după aproximativ o oră.

Mădălina Neculai a fost transportată în stare gravă la spitalul din Tulcea, acolo unde medicii au decis că sunt depăşiţi şi au cerut transferul fetei la Constanţa. Tânăra a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa cu un elicopter SMURD, iar ulterior a fost trimisă la Timişoara.

De la Timişoara, Mădălina s-a întors la Constanţa, după ce medicii de acolo au decis că nu pot interveni în cazul ei.

În prezent, tânăra se află pe Secţia ATI a spitalului din Constanţa, în stare gravă, având puţine şanse de supravieţuire.

Citește și...