Madalina Pamfile, liceana kitsch&fake! Purta adidasi contrafacuti, sandale cu doua numere mai mari si ochelari de tocilara

Publicat: 24/02/2013 | 22:10

Madalina Pamfile se numara printre cele mai mediatizate asistente TV si s-a facut remarcata dupa ce a pozat intr-o celebra revista destinata barbatilor, alaturi de Radu Mazare.

Redactia CANCAN.RO a intrat in posesia unor fotografii cu Madalina Pamfile de pe vremea cand era eleva la un liceu din Focsani si nici nu se gandea ca o sa ajunga atat de celebra pe plaiurile mioritice.

Madalina Pamfile

Daca in acest moment bruneta arata incredibil de bine si se bucura de viata luxoasa, in acea vreme se pare ca viata ei nu era atat de “roz”.

Din imagini se poate observa ca Madalina Pamfile este imbracata foarte modest. Pe vremea aceea, ea nu avea bani pentru a-si achizitiona imbracaminte originala, purtand de exemplu o pereche de adidasi contrafacuti.

Mai mult, din alta fotografie se vede cum bruneta poarta o pereche de sandale cu cateva numere mai mari, imprumutate probabil, dar asta nu o incomoda cu nimic la momentul respectiv.

Madalina Pamfile

Madalina Pamfile s-a nascut pe 12 aprilie 1993 in comuna Gugesti, judetul Vrancea, este de profesie fotomodel si a devenit celebra dupa ce a pozat in revista Playboy si a avut o relatie cu Radu Mazare.

Dupa aparitia din celebra revista, Madalina a inlocuit-o pe Bianca Dragusanu ca asistenta intr-o emisiunea TV si a primit foarte multe invitatii pentru a participa.

Ionut Chiperi

Citește și...