Madonna iese la plimbare, deghizată din cap până-n picioare

Publicat: 07/05/2018 | 19:39

Atunci când ești regina muzicii pop este mai greu să ai parte de o plimbare liniștită pe străzile din New York. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Așa că Madonna a găsit soluția perfectă pentru a nu fi… recunoscută și asaltată de fani. 

Zilele trecute, paparazzi de peste Ocean au surprins-o pe Madonna pe străzile din New York. Vedeta era îmbrăcată din cap până-n picioare, în ciuda faptului că temperaturile erau extrem de ridicate. Regina muzicii pop purta un pulover larg, o pereche de jeanși negri și o pereche de șlapi cu pietre prețioase. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Întreaga ținută a fost accesorizată cu o pălărie și ochelari de soare. (CITEȘTE ȘI: MADONNA, SEXY LA APROAPE 60 DE ANI! S-A POZAT CU UN DECOLTEU PROVOCATOR)

Madonna nu a vrut să fie recunoscută

Cel mai probabil, celebra cântăreață nu a vrut să fie recunoscută și asaltată de fani așa că a vrut să se „deghizeze” pentru a se putea plimba liniștită. Dar chiar și așa nu a reușit să le vină de hac paparazzilor care au surprins-o în New York. Oricum, una singură-i Madonna așa că poate să umble îmbrăcată pe stradă exact cum își dorește. (CITEȘTE ȘI: MOMENT EMOŢIONANT PENTRU MADONNA! CUM AU REACŢIONAT GEMENELE ADOPTATE ATUNCI CÂND AU PRIMIT PRIMA LOR PĂPUŞĂ – VIDEO)

Citește și...