Primele imagini cu ”mafiotul” din Măgurele. CANCAN.RO publică și singurele fotografii cu victima la locul ”execuției”

Publicat: 06/08/2019 | 12:18

O crimă oribilă a avut loc marți dimineață. O femeie din Măgurele, Ilfov, a auzit două focuri de armă și, ulterior, a găsit în fața porții sale un bărbat inconștient. Echipajele de intervenție au constatat decesul bărbatului, iar procurorii efectuează acum cercetări. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, publică primele imagini cu autorul crimei, „mafiotul” din Măgurele, după ce a fost prins, dar și singurele fotografii cu victima la locul ”execuției”. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! (VEZI ȘI: RITUAL MAFIOT ÎN MIEZ DE NOAPTE LA CÂRCIUMA LUI GABI GRASU. TEMUTUL BIBILOI I-A PUPAT MÂINILE LUI BEBINO ȘI I-A RECUNOSCUT ȘEFIA!)

UPDATE: Copilul a fost găsit, în siguranță, în casă.

Autorul crimei de la Măgurele, în custodia polițiștilor

UPDATE: Criminalul a fost capturat de către forțele speciale ale Poliției. El a părăsit casa în care se refugiase, încercând să fugă spre Centura Capitalei.

L-au prins! Este știrea momentului în România —> https://bit.ly/2KvW6vXNu rata știrile zilei pe Cancan.ro:E șocant ce i-a spus Gheorghe Dincă, înainte de a o ucide, Alexandrei: "Nu te 😲" Continuarea întrece orice imaginație —> https://bit.ly/2MCWXhjMama Luizei a primit un telefon azi-noapte care a dat-o peste cap: "M-a sunat și mi-a zis să ne 😲" Doamne ferește —> https://bit.ly/2KsAIaZAvem filmul crimei din Caracal. E inuman ce i-a facut Dincă victimei Alexandra —-> https://bit.ly/2ZEqZEY

Publicată de Cancan.ro pe Marţi, 6 august 2019

UPDATE: Autorul crimei este din Jilava și este baricadat în casă, potrivit unor surse apropiate anchetei, care au dat detalii, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România. În plus, „mafiotul” este înarmat și a sechestrat un copil despre care nu se știe dacă este al lui. Polițiștii ilfoveni evită momentan intervenția , dar sunt echipați cu vestele antiglonț pentru calibre mari.

Bărbatul a fost împușcat mortal marți dimineața, în localitatea Măgurele din Ilfov

S-au tras patru gloanțe – cel mai probabil cu un revolver – care au lovit victima în cap, gât, umăr și torace. Bărbatul a murit pe loc. Conform surselor citate, ar fi vorba despre o crimă pasională, cei doi bărbați împărțind aceeași femeie. Aceasta din urmă a fost dusă la Poliție pentru a i se oferi protecție. De precizat că autorul a sunat-o în mai multe rânduri pe femeie, cât timp aceasta se afla la poliție. (CITEȘTE ȘI: GARDIENII ÎL PĂZESC NON-STOP PE GHEORGHE DINCĂ, CA SĂ NU SE SINUCIDĂ!)

În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit două focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin, informează Poliția Ilfov.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...