Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a ajuns la penitenciarul Târgșor. Ce impresie le-a lăsat celorlalte deținute

Publicat: 16/03/2019 | 14:33

După doi ani de înfățișări, Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață, conform deciziei pe care au luat-o magistrații de la Curtea de Apel București.

După audieri, specialiștii au ajuns la concluzia că Magdalena Șerban a avut capacitatea psihică de apreciere a faptelor sale şi, implicit, intenţie, în momentul comiterii crimei. Mai mult, atitudinea sa de regret ulterioară a fost doar una aparentă.

În prezenta cauză, acţiunea de împingere repetată a victimei, luată singular, nu este prin ea însăşi aptă să producă moartea unei persoane. Însă, având în vedere circumstanţele de loc şi timp ale săvârşirii infracţiunii (spre linia de metrou, chiar înainte de a intra trenul în staţie), instanţa apreciază că, indubitabil, intenţia de a ucide se deduce din materialitatea actului material”, s-a prezentat în motivarea data, initial, de magistraţii Tribunalului Bucureşti și confirmată apoi și de Curtea de Apel, în motivarea sentinţei de condamnare la închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, anunță stirilekanald.ro.

În prezent, Magdalena Șerban se află închisă la Târgșor. Unde, conform unor surse, este calmă și nu iese deloc în evidență. ”Stă retrasă și este liniștită”, au spus persoane de la fața locului!

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, Magdalena Șerban a șocat milioane de oameni din România, dar și de peste hotare. Ea a aruncat-o pe Alina Ciucu în faţa unui tren în staţia de metrou Dristor. Victima era însărcinată și nici ea și nici bebelușul ei nu au avut nicio șansă la viață. Gestul șocant al criminalei a venit la aproape cinci ore de când, în staţia Costin Georgian, a încercat să o omoare în același fel pe Alexandra Anne Mary Costache. Magdalena Șerban este arestată din 13 decembrie 2017.

Citește și...