Magdalena Șerban, criminala de la metrou, clipe groaznice în pușcărie! Mutată și părăsită

Publicat: 01/08/2018 | 21:01
Magdalena Șerban, criminala de la metrou, clipe groaznice în pușcărie! Mutată și părăsită

Magdalena Șerban îngrozea întreaga Românie, pe 12 decembrie, anul trecut, cu fapta sa: împingea în fața metroului de la Dristor o fată, care-și pierdea viața. Arestată de atunci, criminal are mari problem după gratii.

De curând, ea a fost transferată la Închisoarea Târgșor, iar rudele ei au uitat complet de ea.  Ea este ținută la izolator. De când a fost închisă, Magdalena Șerban  nu a fost vizitată de nimeni și nu a primit pachete de la rude sau cunoștințe.

CITEȘTE ȘI: TOTUL DESPRE CRIMA ÎNFIORĂTOARE DE LA METROU. DETALII CUTREMURĂTOARE DIN ANCHETĂ! VICTIMA A ÎNCERCAT SĂ IASĂ DISPERATĂ DE SUB ŞINELE DE TREN, ÎNSĂ…

A lovit-o cu piciorul

Criminala și-a pândit victima, în acea zi de decembrie, iar când metroul a intrat în stația Dristor, a împins-o pe fată. ACeasta a căzut pe șine și a încercat să revină pe peron. Magdalena Șerban a lovit-o cu piciorul, iar tânăra nu a mai avut nicio șansă, în ciuda faptului că a revenit și a încercat, în ultima clipă, să iasă de pe șine.

CITEȘTE ȘI: CRIMINALA DE LA METROU FACE NOI VICTIME. MAGDALENA ŞERBAN A LUAT LA BĂTAIE UN MEDIC!

Criminala încercase să ucidă și cu puțin timp înainte, în stația Costin Georgian. Doar că tânăra pe care o alesese s-a luptat cu ea și nu a putut fi împinsă pe șine. Magdalena Șerban a fugit atunci și a ajuns, apoi, la Dristor, unde avea să-și ducă planul la capăt.

Citește și...