Mai începe sau nu sezonul 4 al emisiunii Exatlon? Ce spun cei de la Kanal D

Publicat: 18/01/2020 | 12:20
Mai începe sau nu sezonul 4 al emisiunii Exatlon? Ce spun cei de la Kanal D

Showul ”Exatlon” s-a bucurat de audiențe uriașe, chiar de la bun început, lupta acerbă dintre concurenți și formatul emisiunii transformând fiecare episod într-o adevărată aventură pe care telespectatorii au urmărit-o cu sufletul la gură. Numai că, pe măsură ce au apărut sezoane noi, audiențele au fost descrescătoare, spre surprinderea multora, iar foarte mulți dintre cei aflați în fața televizoarelor se întreabă dacă postul Kanal D va lua decizia de a continua sau nu cu sezonul 4. 

Sezonul 3 ”Exatlon” s-a încheiat cu o mare surpriză, fiind vorba despre doi câștigători, un băiat și o fată. Aceștia și-au împărțit premiul de 100.000 de euro, Andreea Arsine și Ioan Surdu – luptător MM – impresionând de-a lungul concursului.

A fost un sentiment foarte plăcut să câştig această competiţie, pentru că am avut un parcurs foarte anevoios. Prima parte a fost foarte OK, după care am avut o parte de oboseală. Au fost discuţii şi în echipă şi ajunsesem la un moment dat să cred că nu mai este locul meu în această competiţie. Duelurile la care am luat parte mi-au dat putere pe de o parte, dar primul duel a fost încărcat cu foarte multă durere…“, a declarat Andreea Arsine, care a făcut parte din echipa Faimoşilor. 

Exatlon, sezonul 4: ”Doar cei din 2017 au fost foarte încrâncenați”

”Exatlon” – discutând despre prima ediție – a fost lider incontestabil al audiențelor, Por TV sau Antena 1 trebuind să se recunoască învinse. Chiar dacă suspansul a fost prelungit și în timpul sezoanelor 2 și 3, audiențele nu s-au mai ridicat, totuși, la nivelul așteptărilor. Paradoxal, cifrele înregistrate au fost mai mici, iar sezonul 4 stă, în continuare, sub semnul întrebării.

Este foarte posibil ca reprezentanții Kanal D să renunța la sezonul 4 al emisiunii, chiar dacă o decizie finală nu a fost luată încă.

„Problemele cu ratingul de la Exatlon au început încă de la al doilea sezon, când cei care au ajuns acolo au venit să își facă publicitate, și nu să se lupte cu adevărat, cum au fost primii, cei din sezonul 1. Doar cei din 2017 au fost foarte încrâncenați. În plus, în următoarele serii, mâncarea a cam fost la discreție pentru concurenți, astfel încât mulți dintre ei, în loc să lupte mai bine, dimpotrivă, au început să nu se mai implice în joc, aveau fițe… În schimb, s-au îngrășat și se credeau în vacanță”, spun surse credibile.

Citește și...