Mai porno de atat nu se poate! Flavia a facut spagatul pe doua scaune si a ARATAT TOT in direct la TV!

Publicat: 12/12/2013 | 10:40

Flavia Mihasan, cea mai sexy asistenta TV matinala din Romania, este protagonista unui nou moment de un erotism uluitor. Frumoasa blonda a dat exemplu de multa elasticitate, dar si curaj, facand spagatul pe doua scaune in direct in aceasta dimineata.

Totul a plecat de la nastrusnica idee a colegului ei, Dani Otil, care a provocat-o sa executa spagatul pe doua scaune. Ce-i drept, asta dupa ce Flavia se laudase in prealabil.

1

Pentru ca a luat-o gura pe dinainte si a zis ca poate sa faca spagatul pe doua scaune mai ceva ca Mircea Badea… Speram sa isi rupa ceva, sa ne lase in pace vreo doua luni. I-am pus doua scaune ce se rotesc. Sunt foarte inalte, dar si foarte instabile„, a spus Dani.

2

Curajoasa din fire, Flavia a acceptat provocarea, insa a avut nevoie de cateva pregatiri. „Trebuie sa imi ridic asta… Stai sa imi pun poalele-n cap„, a exclamat focoasa asistenta TV.

3

Prima tentativa a fost esuata, unul dintre scaune alunecand si Flavia fiind la un pas sa isi rupa gatul, insa vedeta nu s-a lasat batuta. Ambitioasa din fire, blonda a chemat imediat cativa colegi.

4

Veniti in ajutorul ei, acestia au ajutat-o pe asistenta sa isi duca provocarea la bun sfarsit, Flavia executand un spagat perfect, care l-ar face invidios si pe Van Damme.

5

Sau nu neaparat invidios, cat incitat, daca tinem cont de faptul ca, in momentul executarii spagatului, chiloteii Flaviei s-au deplasat, transformand emisiunea matinala intr-una demna de un veritabil show de miezul noptii.

6

J.D

Citește și...