Mai tii minte versurile „Vreau s-o fa-fa-fac, vreau s-o la-la-la”? Ce s-a ales de fetele si de solistul de la Double D

Publicat: 01/06/2014 | 19:33

Au trecut peste 14 ani de cand trupa Double D rupea topurile cu piesa “Spune-mi daca vrei!”. Acum, cei trei componenti ai formatiei sunt oameni in toata firea. La capitolul familie, Daniel a fost cel mai “harnic”. S-a insurat si are un baiat.

In anul 2000, trupa Double D era una dintre formatiile in voga. Piesa “Spune-mi daca vrei!” a spart topurile muzicale, fiind auzita peste tot si fredonata de fanii muzicii dance.

Succesul nu a fost, insa, unul de foarte lunga durata. Doi ani mai tarziu, formatia s-a destramat si fiecare dintre cei trei membri ai trupei, respectiv Daniel Badea, Catalina Zanfir si Delia Panait, si-a vazut de drumul lui. Absolvent al unei Facultati de Jurnalism, Daniel s-a orientat spre ceea ce stia sa faca mai bine in afara de muzica: a devenit ziarist. Cei 14 ani care au trecut de cand umplea salile de concerte impreuna cu colegele sale l-au regasit in ipostaza de barbat la casa lui. El s-a casatorit si a devenit tata, avand un baiat in varsta de 12 ani, pe care-l cheama ca pe tatal sau, Daniel.

In anul 2000, Delia, Catalina si Daniel au facut ravagii cu piesa “Spune-mi daca vrei!”
In anul 2000, Delia, Catalina si Daniel au facut ravagii cu piesa “Spune-mi daca vrei!”

Chiar daca nu a renunat la marea lui pasiune, muzica, este clar ca aceasta a trecut pe un plan secund, prioritate avand familia. Mai canta, dar s-a retras din showbiz, iar motivatia pare sa fie una foarte serioasa, dincolo de rolul de cap de familie: s-a saturat de scandalurile de tot felul din lumea mondena.

Daniel, alaturi de sotie si de fiul sau, Daniel jr.
Daniel, alaturi de sotie si de fiul sau, Daniel jr.

 

Au tinut legatura intre ei
Daniel a tinut legatura si cu Delia, si cu Catalina, aceasta din urma facand in continuare muzica, dar nu in Romania, ci in Cipru. Atunci cand sunt solicitati sa cante impreuna in tara, cei doi se reunesc cu drag pe scena. “Suntem pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere profesional, iar asta se observa”, spune Daniel.

Delia Panait realizeaza o emisiune la un post de radio
Delia Panait realizeaza o emisiune la un post de radio

La randul ei, si Delia Panait, jumatatea feminina bruneta a trupei, s-a retras din lumina reflectoarelor. Ea lucreaza in radio, unde realizeaza o emisiune, si evita evenimentele mondene, preferand sa duca o viata linistita, cu totul diferita de cea agitata a artistilor.

Formatia si-a schimbat componenta de mai multe ori
Trupa Double D s-a infiintat in anul 1997, iar initial din formatie au facut parte doi baieti: Daniel Badea si Daniel Alexandrescu. De la initialele prenumelor acestora a venit si ideea de a-si spune Double D. Prima data, au cantat in public la un spectacol de pe Litoral. La scurt timp, Daniel Alexandrescu s-a dedicat unui alt proiect muzical, numit K1. In locul sau, in trupa a venit Maria Magdalena Nedelcu. In 1998, trupa numara trei membri, Daniel Badea, Carmen Visan si Catalina Zanfir.

Daniel si Catalina mai obisnuiesc sa cante impreuna, cand sunt solicitati
Daniel si Catalina mai obisnuiesc sa cante impreuna, cand sunt solicitati

Aceasta a fost formula care a scos hitul “Tu, doar tu” si albumul “Cocktail”. Ulterior, Carmen Visan a fost inlocuita de bruneta Delia Panait. In anul 2000, lanseaza albumul “De ce?” si videoclipul melodiei “Spune daca vrei!”. In 2001, Delia a plecat, iar in trupa au ramas doar Catalina si Daniel. Mai tarziu, cei doi s-au separat, Daniel incercand o cariera solo. (C.V.)

CITESTE SI:

Scandal de proportii intre Delia si fostul ei coleg de trupa! Ce declaratii a facut Nick despre blonda cu care a cantat multi ani!

Despartire cu scandal in trupa Amadeus!” Incrancenarea si frustrarile au invins!

Citește și...