Maia Morgenstern, amendată în trafic! Actrița i-a atras atenția polițistului: ”Dumneavoastră, domnule agent, nu purtați mască”

Publicat: 10/08/2020 | 21:38

Maia Morgenstern a fost amendată în trafic! Actrița i-a atras atenția polițistului care nu purta mască de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus.

Maia Morgenstern a fost oprită duminică seară, pe Calea Victoriei, de către un agent de la Brigada Rutieră. Actrița nu avea ITP-ul făcut, iar polițistul a amendat-o. Maia Morgenstern nu a avut nicio obiecție și a plătit amenda, însă, a deranjat-o faptul că omul legii nu a păstrat distanța socială și nici nu a purtat mască de protecție.

Actrița a povestit despre situația neplăcută prin care a trecut pe contul ei de Facebook. (CITEȘTE ȘI: COPILUL DIN DEJ, MÂNCAT DE VIERMI ȘI MUȘTE, S-A STINS DIN VIAȚĂ! CE AU DESCOPERIT MEDICII ÎN URMA ANALIZELOR FĂCUTE)

”M-a întrebat „De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.” Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, se codea să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă. Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă.

, , . Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie. În rest…prevenție, prudență, omenie… hai! Stăm cu mască.

P.S. Later edit, sau cum se cheamă: Evident că s-a aplicat întocmai legea și nu am beneficiat de niciun fel de” înțelegere „: mi-a fost ridicat și talonul. Nu am niciun comentariu, nicio contestație de făcut. Așa spune legea.Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut.

P1.S1. Am plătit amendă”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Maia Morgenstern a respectat toate regulile impuse de autorități

În timpul stării de urgență, dar și a stării de alertă, Maia Morgenstern a respectat toate regulile impuse de autorități. (VEZI ȘI: O ȚARĂ A RIDICAT TOATE RESTRICȚIILE ANTI-COVID! MEDICII AU TRAS UN SEMNAL DE ALARMĂ)

”Eu voi sta în casă. Promit. Voi încerca să-mi gestionez frica, nerăbdarea, foamea necontrolată (şi nejustificată). Voi face curăţenie (da, compulsiv) ca un fel de fitness poate cel mai eficient. Voi dansa până la epuizare, şi nu-mi trebuie chiar atât de mult.

Voi citi. Da, ştiu, e greu. Recunosc. Voi încerca să citesc cu voce tare. E un exerciţiu bun: menţine la un tonus ridicat (tocmai bun?) mintea, glasul, dicţia, respiraţia, logica… într-un cuvânt, pregătire profesională, în cazul meu. Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuşi de puţin să renunţ la antrenamentele zilnice, permanente, pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiţia de actriţă, de intelectuală, de OM”, spunea actriţa Maia Morgenstern.