Uluitor cum arată Maia Teodora Perju, eleva din Bârlad cu 10 pe linie la BAC! Manechin curat + Vrea ambasador

Publicat: 01/07/2020 | 08:55

Maia Teodoru Perju, absolventa Colegiului Național “Gh. Roșca Codreanu” Bârlad, a luat 10 pe line la BAC, la cele trei probe, Limba și literatura română, Istorie și Logică. A dezvăluit că vrea să urmeze o carieră politică.

CITEȘTE ȘI: CE NOTE A LUAT IUBITA LUI SELLY LA BACALAUREAT. VLOGGERUL A FĂCUT TOTUL PUBLIC

Maia a dezvăluit, pentru vremeanoua.ro, că, în afară de literatură, este atrasă de politică. Vrea să lucreze în ”diplomație”, concret, să devină ambasador. Nu are o țară anume. “Sunt foarte bucuroasă că am reușit să obțin un asemenea rezultat. Sincer, mă așteptam la note mari pentru că, cel puțin în ultima lună, am învățat continuu: mă trezeam dimineața și învățam până seara târziu, a doua zi o luam de la capăt.

Mă așteptam să iau 10 la Logică și Istorie si un 9.80 la Limba Română pentru că mi se părea că am greșit puțin cu asezarea în pagină, de asta am fost extrem de surprinsă când am văzut că am reușit să iau 10 și la Română și că nu m-am înșelat cu privire la notele de la celelalte probe. Nu exagerez deloc când spun că m-am pregătit foarte mult pentru examenul acesta. Încă de anul trecut, mi-am impus că trebuie să trec cu una dintre cele mai bune note din clasă, mereu mi-a plăcut să fiu printre primii”, a mărturisit Maia.

Maia Teodora Perju, eleva din Bârlad cu 10 pe linie la BAC, vrea în politică!

Absolventa cu 10 la BAC a dezvăluit și ce carieră vrea să urmeze, și e una îndrăzneață: în politică, ambasador! “Evident, toți profesorii au avut o contribuție importantă pentru succesul meu, nu numai cei ale căror materii au fost de examen, dar si restul, pentru că de foarte multe ori ne-au acordat timp să învățăm pentru BAC sau nu ne-au mai stresat cu materia lor pentru că erau conștienți că eram deja stresați pentru acest examen. Cred că, dacă nu aș fi fost la ”Gh. R. Codreanu”, nu aș fi putut obține rezultatele pe care le-am obținut.

NU RATA: CE NOTE A LUAT SELLY LA BACALAUREAT: ”SĂ VĂD CE MAI ZICEȚI”

Cei patru ani de liceu aici au fost cea mai frumoasă experiență de până acum, mă refer atât din punct de vedere al colectivului, cât si al profesorilor care m-au ajutat să mă ridic foarte mult, comparativ cu nivelul meu din momentul în care am intrat la Codreanu. La facultate voi merge la SNSPA, Facultatea de Științe Politice, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene București sau la Facultatea de Istorie, aceeași specializare, din cadrul Universității București. La momentul actual, mi-ar plăcea foarte mult ca după terminarea facultății să urmez o carieră politică, la o ambasadă în străinătate, unde să reprezint România”, a povestit Maia.