Majda a izbucnit în lacrimi la TV! Ce s-a întâmplat cu actrița la „Ferma Vedetelor”

Publicat: 12/04/2018 | 22:47

Seară explozivă la „Ferma Vedetelor”! Pe lângă nervi încinși la maximum și vorbe spuse anapoda, Majda Aboulumosha a început să plângă cu suspine. În timp ce își ștergea lacrimile, actrița “de ciocolată” a mărturisit ce o apăsă unui concurent aflat în competiția acerbă.

Citește și: Ups! Se leagă o idilă la „Ferma Vedetelor”!?! Ei sunt concurenții care au fost filmați în tandrețuri

Actrița Majda Aboulumosha a fost surprinsă în timp ce plângea singură în cameră de Daniel Iordăchioaie. Ea i-a dezvăluit că a cedat psihic din cauza faptului că e accidentată și nu poate să facă mai nimic în fermă. De altfel, acestea au fost indicațiile medicului care s-a ocupat de ea.

“Mie nu îmi place să mă simt neputincioasă”, i-a spus actrița de culoare lui Daniel Iordăchioaie.

Artistul a sfătuit-o să nu se încăpățâneze și să aibă răbdare să se refacă după accidentare. Daniel Iordăchioaie i-a zis la un moment dat mai în glumă, mai în serios, că dacă nu îl ascultă și își va forța piciorul, el nu va mai vorbi cu ea. Majda Aboulumosha a luat-o ca pe o glumă și a început să râdă.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

Citește și...