Ups! Se leagă o idilă la „Ferma Vedetelor”!?! Ei sunt concurenții care au fost filmați în tandrețuri

Publicat: 21/03/2018 | 23:59

Se leagă o idilă la „Ferma Vedetelor”!?! După mai bine de o lună petrecută în fermă, unde au fost și zile liniștite, dar și pline de tensiune și cuvinte urâte, pare-se că între doi concurenți se leagă o idilă. Cel puțin asta au afirmat unii dintre colegi, care i-au surprins în ipostaze apropiate.

Citește și: Scene de panică la „Ferma Vedetelor”! Unul dintre concurenți s-a accidentat și a leșinat: „L-am văzut cum i s-au încleștat degetele și s-a albit la față”

Se leagă o idilă la „Ferma Vedetelor”!?! Majda și Cristi Mitrea sunt cei care au fost filmați în timp ce aveau gesturi tandre unul față de celălalt. Totul s-a întâmplat într-o seară în care erau singuri în curte și vorbeau despre strategiile din concurs. Deși a intrat de puțin timp în competiție, luptătorul de MMA și actrița de ciocolată se știau dinainte de competiție. Cel mai probabil, regulile și clipele agitate din fermă i-au apropiat. În plus, frumoasa vedetă nu e la primul gest de acest fel. Și cu alți concurenți a fost mai apropiată, dar parcă nu la fel de mult ca în acest caz.

Discuțiile celor doi și gesturile de afecțiune ale actriței Majda Aboulumosha nu au trecut neobservate de fermierii de la fermă. Iar Daniel Iordăchioaie și Rona Hartner au făcut fiecare câte o afirmație.

Citește și: Surpriză neașteptată pentru concurenții de la „Ferma Vedetelor”! O cântăreață celebră a intrat în cursa pentru premiul de 50.000 de euro

„Te-ai uitat ce gesturi tandre are Majda cu Cristi”, a comentat Daniel Iordăchioaie.

„Da, ea e curtezana la curte, v-a cucerit pe toți”, a reacționat imediat actrița Rona Hartner.

Citește și: Un concurent de la „Ferma Vedetelor” a ajuns la spital. Ce diagnostic a primit și ce sfaturi i-au dat specialiștii

Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la „Ferma Vedetelor”, i-a vizitat pe fermieri. Ea nu a venit cu mâna goală, le-a adus niște daruri și le-a dat sfaturi prețioase concurenților aflați la fermă.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea.

Citește și...