Un concurent de la „Ferma Vedetelor” a ajuns la spital. Ce diagnostic a primit și ce sfaturi i-au dat specialiștii

Publicat: 21/03/2018 | 21:33

Un concurent de la „Ferma Vedetelor” a ajuns la spital. În timpul întâlnirii în care a fost dezvăluit cine a fost ales noul fermier șef al săptămânii, Monica Bîrlădeanu a mărturisit că a primit un mesaj în care unul dintre concurenți a rugat-o să-l ducă la spital. Imediat ce au încheiat discuțiile, prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor” l-a luat pe cel care acuza dureri cumplite în zona spatelui și au mers împreună la medic.

Citește și: Premieră la „Ferma Vedetelor”. El e noul fermier șef al săptămânii: „Nu mi se pare o postură foarte plăcută”

Un concurent de la „Ferma Vedetelor” a ajuns la spital. Gata cu suspansul! Cel care a avut nevoie de un consult de specialitate este actorul Cosmin Natanticu.

 “Am primit un mesaj: te rog să mă duci la spital”, a citit Monica Bîrlădeanu în timp ce se afla la masă cu toți concurenții de la „Ferma Vedetelor”.

Cu o zi în urmă, carismaticul actor s-a plâns de dureri de spate Narcisei Suciu și Ronei Hartner,

“E umflat tot mușchiul”, a spus actrița Rona Hartner.

“Mă doare coloana. Mă ține, vreau să știu dacă am voie să fac ceva sau nu”, a mărturisit Cosmin Natanticu înainte să meargă la medic.

Actorul Cosmin Natanticu a primit diagnosticul de discopatie lombară

La câteva ore după ce a părăsit ferma, medicii i-au pus un disgnostic care ar putea să-l dezavantajeze în timpul competiției.

“Discopatie lombară – asta înseamnă trei patru zile de rapaus, medicamentație, alifii. Dar au spus că nu poate să îmi garanteze că după repaus dacă fac din nou efort nu vor reveni durerile. Asta înseamnă că rămân la vopsit…”, a spus Cosmin Natanticu.

Citește și: Iulia Vântur revine la “Ferma vedetelor“! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: “M-am bucurat foarte mult…“

După ce a revenit în fermă, Cosmin Natanticu a avut un mic conflict cu luptătorul MMA Cristi Mitrea.

„Spuneam în general că ești stresat. De când ești fermierul săptămânii, ești foart stresat.”, i-a mărturisit actorul.

„Mie nu-mi place să mi se spună același lucru de șapte mii de ori”, a reacționat Cristi Mitrea.

Citește și: Ferma Vedetelor 2018. Iulia Vântur a ajuns la fermă! Primele imagini cu vedeta internațională: „Monica, ai legătura, cheamă-i pe fermieri”

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea.

 

 

 

Citește și...