Premieră la „Ferma Vedetelor”. El e noul fermier șef al săptămânii: „Nu mi se pare o postură foarte plăcută”

Publicat: 21/03/2018 | 21:00

Premieră la „Ferma Vedetelor”. Scrisoarea de adio lăsată de Andrei Duban în ziua în care a părăsit competiția a adus o premieră în celebra fermă. Actorul a avut câte un gând pentru aproape toți concurenții rămas în cursa pentru premiul de 50.000 de euro. Iar soției sale i-a urat să ajungă în finală și i-a reamintit că o așteaptă să îi facă fiului lor o surioară. Majoritatea concurenților s-au bucurat când au auzit pe cine a lăsat Andrei Duban femier șef al săptămânii.

Citește și: Andrei Duban, mărturisiri după ce a ieșit din „Ferma vedetelor”: „Am dormit foarte mult trei în pat, cu Patrizia și cu soția. Am devenit mai liber”

Premieră la „Ferma Vedetelor”. După cinci săptămâni în care femeile au condus ferma care le-a devenit casă vedelor, primul bărbat care a luat titlul de fermier șef al săptămânii este Cristi Mitrea. Luptătorul MMA nu a părut prea încâtat de rolul care i-a fost lăsat, însă, e încrezător că va face o schemă bună.

“Nu știu dacă să mă bucur sau nu. Nu mi se pare o postură foarte plăcută. Să zicem că sunt obișnuit cu poziția de lider, dar nu în astfel de condiții, dar, vedem.”, a reacționat Cristi Mitrea imediat ce a aflat că a devenit fermierul șef al săptămânii.

Citește și: Ferma Vedetelor 2018. Iulia Vântur a ajuns la fermă! Primele imagini cu vedeta internațională: „Monica, ai legătura, cheamă-i pe fermieri”

“A ajuns fermier-șef foarte repede. E o premieră, pentru că până acum au fost doar femei – fermier șef”, a spus Narcisa Suciu în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Citește și: Iulia Vântur revine la “Ferma vedetelor“! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp: “M-am bucurat foarte mult…“

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea.

Citește și...