Majoretele din Lituania sunt la un alt nivel! Bărbații din toată lumea vin doar ca să le vadă pe ele! Imagini incendiare

Autor: Angie Voicu
Publicat: 29/05/2018 | 13:05

Vă vine să credeți sau nu, Lituania consideră majoratele sportive în toată regula. Acolo, ele sunt adevărate atlete, iar talentul lor este recunoscut în toată țara. Nu toate țările sunt „îndrăgostite” de majorete, dar Lituania a făcut din asta un sport național.  (Console si accesorii gaming)

În Lituania, există mai multe echipe de majorate care au devenit adevărate celebrități. La fiecare meci de baschet, superbele dansatoare fac show, iar unii sunt mai interesați de ele decât de rezultatul competiției sportive. Nu e de mirare, însă, majoretele din Lituania arată ca scoase din revistă și sunt exrem de talentate.  (Cele mai bune oferte laptopuri)

În Lituania, este considerat un sport, nu doar o modalitate de entertainment. Nu oricine poate ajunge majoretă, iar fetele au abilități sportive recunoscute. Practic, majoretele din Lituania sunt într-o ligă a lor, iar fanii lor le urmăresc peste tot. Ele pot fi văzute la meciurile de baschet, mai ales la competițiile internaționale. În ultimii ani, dansatoarele lituanience au devenit cunoscute în toată lumea, iar talentul și frumusețea lor sunt apreciate chiar și de fanii echipelor adverse.