Mama Biancăi Drăgușanu nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj lui Codin Maticiuc: ”Dumnezeu să vă …. ”

Publicat: 30/11/2018 | 12:55

Un gest făcut de Codin Maticiuc a emoționat-o atât de tare pe mama Biancăi Drăgușanu, încât nu s-a putut abține și i-a transmis acestuia un mesaj. 

Madi, mama Biancăi Drăguşanu, este originară din Călan, dar stă mai mult prin Bucureşti, ajutându-şi fata la creşterea fetiţei. În general o fire discretă, Madi a reacţionat recent la o postare a lui Codin Maticiuc, care a povestit în mediul virtual suferinţa unei fete intrată în operaţie la Fundeni după ce aşteptase câţiva ani un transplant de ficat.

”Dumnezeu să vă ţină sănătos, domnule Codin Maticiuc! Tot respectul!”i-a scris Madi lui Codin Maticiuc, impresionată de povestirea acestuia, în care fata respectivă avusese parte practic de o minune, venită în ultima clipă.

Vă prezentăm mesajul postat de Codin Maticiuc pe Facebook:

Dumnezeu nu a fost la catedrală

Andreea locuia la Fundeni la etajul 7, camera 702 (atât de „draga” mie) când mi-a scris întâia dată. Am mers s-o văd. Aștepta să fie apta de transplant de ficat de la mama ei, internata cu ea iar eu așteptam alt final pentru #fatadela702 decât cel pe care l-am trăit acum câțiva ani.
Acum câteva zile mi-a scris bucuroasa ca a doua zi intra în operație și i-am spus ca vin s-o vad după. A doua zi m-a contactat cineva apropiat ei. Ceva fusese în neregula la operație. Andreea era acum intubata și aștepta un ficat întreg dacă se găsea unul. „Un miracol” mi s-a spus la telefon. „Ce pot face?” am întrebat firesc. „Doar sa va rugați”. Când mi-am terminat treaba am dat sa intru într-o biserica aflată în drumul meu. Era 19.56 și era închisă. M-am întrebat cât ar costa sa rămână deschisa măcar o biserică pe sector. Sau una pe fiecare oraș.
Am ajuns acasă. Persoana cu care vorbeam de la spital m-a rugat sa postez acest caz astfel încât mai multa lume sa se poată ruga pentru Andreea. Am făcut-o fără tragere de inima. Multi dintre voi ați reacționat. M-am hotărât sa ma rog și eu acasă. Nu mai țin minte câți ani au trecut de când n-am mai făcut asta cum se cuvine. Am vrut sa ingenunchez și parca nu știam cum și nici măcar unde. Am făcut-o chiar lângă masa de poker. Când m-am ridicat de jos chiar m-am amuzat. Toma. Unde putea el sa nimerească? 
A doua zi am fost sunat ca se găsise un ficat și ca urma a doua încercare. M-am rugat iar, de data asta lângă pat, ca un copil. Operația a mers bine. Miracolele există. 
Am vrut sa va spun ca Dumnezeu e mare. Și ca n-a avut timp sa meargă la catedrală. A avut treabă la Fundeni”.  

Citește și...