Mama Amaliei Apetri, feta de 15 ani care a murit de meningită, face declarații șocante: ”O tot durea o ureche”

Publicat: 25/04/2019 | 09:11
Mama Amaliei Apetri, feta de 15 ani care a murit de meningită, face declarații șocante: ”O tot durea o ureche”

Amalia Apetri este a doua tânără răpusă de meningită în doar o săptămână. La începutul anului, fata de 15 ani, din Vaslui, a fost plecată împreună cu mama ei, în Anglia, în vizită la surorile sale. 

După ce a revenit acasă, Amalia a fugit pe străzi și a ajuns într-un centru social. Duminică, fata a trecut pe acasă, iar apropiaţii spun că nu dădea niciun semn că e bolnavă.

A doua zi însă a început să se simtă brusc rău. Îngrijitorii au chemat ambulanţa, iar la spitalul din oraş, medicii au crezut iniţial că are o criză de rinichi.

La câteva ore, pe corp i-a apărut o erupţie, specifică meningitei. Fata a fost trimisă la Iaşi. Deşi ar fi trebuit transportată cât mai repede la spital pentru că boala are o evoluţie fulminantă, ambulanţa care a preluat-o s-a stricat pe drum.

A fost nevoie de o a doua salvare. Câteva ore mai târziu fata s-a stins pe patul de spital. Mama fetei trăieşte din ajutor social şi nu are bani nici măcar s-o aducă acasă.

Foarte agresivă era fata mea! Nu știu de ce, pentru că am încercat să discut cu ea, să ne înțelegem. Am fost în Anglia, la fete. A fost frumos, am stat cu nepoata, Amalia a fost calmă. Nu a spus atunci că o doare ceva, doar o ureche i-a făcut probleme și a fost cu sora ei la spital. În martie ne-am întors acasă. Au început iar problemele. Duminică a zis că pleacă, a mâncat, s-a schimbat și mi-a spus să o las în pace, pentru că ea se duce la prietenul ei. Am fost anunțată după trei zile că e la un adăpost în Vaslui, după ce a fost găsită într-un subsol ca un boschetar”, a declarat mama fetei pentru estnews.ro.

Citește și...