Mama “Gonflabilei” Renata i-a înnebunit pe bulgari la plajă.”Prinţesa” lui Leo de la Strehaia e… criminală rău de tot!

Publicat: 12/07/2016 | 00:00

Leo de la Strehaia şi soţia lui, spaima târgului! Aşa am putea descrie apariţia acestui interesant cuplu într-o staţiune cu dichis, unde ”Dana Criminala” a întors toate cefele ”late” ale băştinaşilor bulgari, dar a făcut furori şi printre turiştii români care au recunoscut-o imediat!

”Prinţul ţiganilor” şi aleasa lui se distrează de minune într-un resort de lux de la vecinii bulgari, bucurându-se din plin de razele generoase ale soarelui şi serviciile atractive ale hotelierilor vecinilor noştri din sud. Pentru Leo, căsătorit pe ultima sută de metri a anului trecut cu mama fostei sale iubite, ”gonflabila Renata”, care acum se iubeşte cu Marco Kalu, fiul unui cunoscut membru al lumii interlope din Capitală, aşa cum am scris AICI, sejurul de pe plajele bulgăreşti pare să fie o adevărată lună de miere. Asta pentru că îndrăgostiţii par să se iubească mai mult ca oricând, şi se completează din priviri.

Şi cum unde e dragoste mare e şi puţină gelozie, Leo e gelos nevoie mare atunci când Dana se tolăneşte lasciv pe şezlong, ori defilează în costum de baie pe plajă, pentru că iubita ”Prinţului ţiganilor” a reuşit să întoarcă multe capete! Există un motiv întemeiat pentru asta, pentru că Dana Criminala reuşeşte să arate senzaţional la 45 de ani, expunându-şi mândră trupul fără pic de celulită. Leo şi soţia lui sunt deja de o săptămână în vacanţă în Sunny Beach, la un resort de cinci stele, iar soţia lui cu alură de bombă sexy îl ţine pe Leo mereu ”în gardă”, din cauza admiratorilor care o măsoară din priviri! (Gabriel Niculescu)