Mama Ioanei Condea a ajuns în Germania ca să expatrieze cadavrul! Avem amănunte în premieră

Publicat: 25/01/2019 | 22:54

O durere covârșitoare a pus stăpânire pe sufletul Grațielei Condea după ce a aflat că fiica ei a murit singură, pe un pat de spital din Germania, după aproape cinci ani de chin. Și-a adunat toate puterile, a făcut rost de bani pentru avion și a zburat în Koln, pentru a rezolva repatrierea ei. Aici a dat însă de multe probleme! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut toate detaliile.

Ioana Condea s-a stins pe un pat de spital în orașul Koln. Era internată aici încă din anul 2014, atunci când a fost bătută cu bestialitate şi băgată în comă de Robert Tănase, un proxenet român. Acesta și-a ieșit din minți când tânăra a refuzat să se mai prostitueze și să-i dea lui banii. În urma loviturilor puternice, rămânca a intrat în comă și a fost trasformată într-o legumă.

Pe 13 ianuarie a murit, însă, nu se știe din ce motive, familia a fost anunțată abia 10 zile mai târziu. Mama Ioanei, încercată din greu de acest moment, a făcut rapid rost de bani și s-a urcat în avion, cu destinația Koln.

(VEZI AICI:Ultimul mesaj al Ioanei Condea, înainte să i se întâmple nenorocirea din Germania)

Se așteaptă la obstacole din partea băncii

Grațiela Condea a ajuns vineri seara în Koln și, conform unor surse din rândul familiei, planul este următorul: ”Va merge la bancă în încercarea de a accesa contul Ioanei, acolo unde s-au adunat, de-a lungul timpului, bani proveniți din donații. Cu acești bani s-ar putea face repatrierea ei, dacă va reuși să-i acceseze. Mama Ioanei este tutorele ei doar în România, în Germania i-a fost tutore avocata fetei. De aceea se va izbi de obstacole la bancă”.

Din acest motiv, repatrierea ei este momentan incertă și se face apel în mediul online pentru donații.

Ioana Condea a lăsat în urma ei un băiețel orfan, care și-a cunoscut mama, în primii ani de viață, doar din fotografii.

Ultimele imagini cu Ioana Condea

Toată lumea a fost șocată de vestea morții Ioanei Condea, și asta pentru că starea ei medicală părea că se îmbunătățește vizibil de la o zi la alta. Se îngrășase circa 30 de kilograme, era lucidă și coopera cu medicii, ba chiar începuse să fie plimbată cu scaunul cu rotile, după patru ani și ceva în care a stat imobilizată la pat.

(VEZI AICI: Caz tras la indigo cu cel al romancei mutilate in Germania)

Ioana se pregătea să meargă din nou, asta i-au spus medicii nemți Grațielei Condea, doar că fiica ei a murit subit.

Ultimele poze cu Ioana sunt din curtea spitalului din Koln unde era internată, aflată în scaunul cu rotile, în timp ce-și strânge mama în brațe.

Ioana dădea semne că se simte mai bine

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...