Mama lui Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’, a murit: ”Drum lin către îngeri, mămica mea”

Publicat: 05/07/2018 | 18:52

Mama lui Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’, a murit. Prezentatorul TV a făcut anunțul trist pe contul său de Facebook. (Reduceri mari la jocuri PC)

Mama lui Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’, a murit, iar prezentatorul TV a publicat o fotografie pe contul său de socializare, dar și un mesaj emoționant. Codruț Kegheș apărea în fotografie cu ochii înlăcrimați, în haine de doliu și cu barbă. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! CĂTĂLIN DEZBRĂCATU S-A ÎMPĂCAT CU FOSTA SOŢIE! PRIMELE DECLARAŢII: ”COPILUL ARE NEVOIE DE PĂRINŢI, NU DE…”)

Codruț Kegheș, cu ochii în lacrimi

“Drum lin către îngeri mămica mea!”, a scris Codruț Kegheș pe contul său de Facebook.

Mama lui Codruț Kegheș era țintuită la pat de 15 ani

Puțini sunt cei care știu dramele prin care a trecut Codruț Kegheș. Mama lui era țintuită la pat de 15 ani, iar sora și fratele lui sunt morți. (VEZI ȘI: DEZBRĂCATU’ A AVUT O VIAŢĂ MARCATĂ DE TRAGEDII: ”SORA ŞI FRATELE MEU AU MURIT!”)

“Inspirația îmi vine din context. Chiar dacă mă doare burta, chiar dacă o am pe mama de 15 ani la pat, cu șase operații la cap, paralizată și cu bonă permanentă. Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau că am frate și sora morți. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tată ne-a părăsit la patru ani. Puteam să o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magică să iau de la oameni, să duc în mine, să transmit către scenă, către televizor, să filtrez acea energie și ei să radă cu lacrimi“, a mărturisit Dezbracatu, pentru Adevărul. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...