Mama lui Edith Gonzales, distrusă de durere la înmormântarea fiicei sale: ”Fetița mea nu mai este…”

Publicat: 16/06/2019 | 16:26

Mama lui Edith Gonzales, distrusă de durere la înmormântarea fiicei sale. Ofelia Fuentes abia și-a găsit cuvintele în fața celor care au venit să-și ia rămas-bun de la Edith Gonzales.

Regina telenovelelor a murit după ce a fost deconectată de la aparate, ea fiind internată într-un spital din Ciudad de Mexico. Diagnosticată în urmă cu mai mulți ani cu cancer ovarian, Edith Gonzalez a crezut că va ieși învingătoare din această luptă.

Nu s-a dat bătută și a luptat cu toate forțele. Din păcate însă, boala a învins. Edith Gonzales a fost condusă pe ultimul drum, iar la înmormântare mama actriței era sfâșiată de durere. Ofelia Fuentes și-a găsit, cu greu, cuvintele pentru a ține un discurs în fața celor care au venit să-și ia rămas-bun de la fiica ei.

„Fetiţa mea nu mai este. Nu sunt cuvinte pentru a putea mulţumi Mexicului, publicului din Mexic. Fetiţa mea s-a dus, dar publicul rămâne. Mulţumesc, Mexicul meu”, a spus mama lui Edith Gonzalez.

Edith Gonzales, rol memorabil în ”Salome”

La vârsta de 4 ani debutează în telenovela „Cosa juzgada”. La 8 ani Edith juca în filmul „El rey de las gorillas” şi la numai 13 ani cunoaşte gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran (Şi bogaţii plâng)”, unde joacă alături de deja celebra Veronica Castro. În 1999, după rolul din „Dragostea invinge”, Edith şi-a întrerupt cariera plecând la Paris pentru a studia baletul şi limba franceză.

În 1993, a jucat în „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. Este filmul care îi aduce celebritatea în întreaga lume, implicit în România, unde telenovela a fost urmărită de milioane de oameni după 1990.

În 2001 revine cu alt rol memorabil în „Salome”, iar telenovela ajunge în peste 20 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România, unde a avut un succes imens. Edith Gonzalez a vizitat România în aprilie 2007, având o scurtă participare în telenovela ”Inimă de Ţigan”, difuzată de postul Acasă Tv, unde a interpretat rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor şi tradiţiilor ţiganilor.

Actriţa era căsătorită din 2010 cu omul de afaceri mexican Lorenzo Lazo şi avea o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Constanza.