Mama lui Kamara a murit în brațele artistului: „Am chemat medicul! S-a dus”

Autor: Angie Voicu
Publicat: 18/05/2018 | 11:00

Kamara nu a avut o viață ușoară. Cântărețul a povestit cu durere în glas despre cel mai dramatic moment din viața lui, atunci când mama sa i s-a stins în brațe. Femeia nu a apucat să-și cunoască nepoțelul, pe Leon, iar acesta este unul dintre cele mai mari regrete ale artistului. 

Mama lui Kamara a murit în 2014, după o luptă chinuitoare cu cancerul. Cântărețul susține că cea care i-a dat viață a murit chiar în brațele lui. De înmormântarea femeii s-a ocupat el, împreună cu ceilalți frați ai săi, veniți din străinătate pentru a fi alături de mama lor. La patru ani de la tragedie, Kamara a povestit despre momentul în care mama lui s-a stins din viață. Acea zi l-a marcat pentru totdeauna.

„Mi-aș fi dorit ca mama să fi trăit!”

„Mi-a fi dorit că mama mea să fi trăit și să-l vadă pe Leon. Mama mea a văzut o ecografie, pe la 4 luni de sarcină, asta a fost singura imagine cu el. Cu puțin timp înainte să moară. A luat-o în brațe pe Oana și a strâns-o, a fost un moment foarte emoționant. Dacă mama mea ar fi trăit și ar fi fost lângă Oana, eu sunt sigur că lucrurile ar fi fost diferite.

Ultimele cuvinte pe care i le-am spus au fost: Ai făcut tot ce ai putut pentru noi. Dacă nu mai poți, pleacă. Dumnezeu te așteaptă. În acel moment i-a curs o lacrimă, a respirat și s-a dus. În brațele mele. Nu-mi venea să cred. Am chemat medicul și mi-a confirmat, s-a dus. De când a plecat s-a simțit lipsa ei. Ea mă încuraja în tot ce făceam. Și vine cineva pe care-l cunoști de o luna și aruncă cu niște vorbe. Este dureros”, a mărturisit Kamara cu lacrimi în ochi, la Kanal D.

Citește și...