Mama modelului Constantin Toma, acuzații grave după moartea acestuia: ”Cineva a mușamalizat probele…”

Publicat: 04/11/2018 | 12:38
Mama modelului Constantin Toma, acuzații grave după moartea acestuia: ”Cineva a mușamalizat probele…”

Mama modelului Constantin Toma lansează acuzații grave după moartea acestuia. Ea este de părere că nu a fost vorba despre sinucidere, ci despre crimă. Sunt acuzații grave lansate de femeia sosită, vineri noapte, tocmai din Zambia. Mama lui Constantin Toma nu a venit singură în România. Femeia este însoțită de fetele ei, Elena și Ana-Maria Toma.

Zilele trecute, modelul Constantin Toma – cel care a colaborat, în trecut, și cu celebrul creator Cătălin Botezatu – a găst găsit fără suflare în locuința sa. Din primele dovezi prelevate de la locul faptei, anchetatorii au stabilit că a fost vorba despre o sinucidere. Numai că mama lui Constantin, abia sosită în România, crede că băiatul ei nu ar fi avut motive să se sinucidă.

”Băiatul a fost omorât. Fie dintr-un accident, fie intenționat. Iar cineva a mușamalizat probele”, acuză femeia. Mama lui Constantin spune că băiatul ei se învârtea într-un cer de prieteni dintre care unii erau dubioși.

CITEȘTE ȘI: FIUL LUI LEONARD DOROFTEI, ÎN DOLIU DUPĂ CE CONSTANTIN TOMA S-A SINUCIS. CE APEL CUTREMURĂTOR A FĂCUT!

Mama modelului Constantin Toma, acuzații grave după moartea acestuia. Băiatul nu avea motive să se sinucidă

Familia tânărului a precizat pentru Ziarul de Ploiești că în presă au apărut două minciuni: băiatul nu avea probleme cu banii și nici nu suferea din dragoste. Constantin Tomalocuia într-o vilă uriașă, la Bucov, iar în noaptea de duminică spre luni (28/ 29 octombrie) a fost găsit spânzurat în holul locuinței. Casa era trecută pe numele surorii mai în vârstă, Elena Toma.

Tatăl lui Constantin a murit în urmă cu 2 ani, din cauza unei boli incurabile, iar familia lui are afaceri importante în țara africană. Unii dintre prietenii lui Constantin Toma știau că acesta urma să primească 40.000 de dolari în luna octombrie.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | CĂTĂLIN BOTEZATU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE CONSTANTIN TOMA S-A SINUCIS: ”E O PROSTIE…”