EXCLUSIV | Cătălin Botezatu, prima reacție după ce Constantin Toma s-a sinucis: ”E o prostie…”

Publicat: 30/10/2018 | 13:10
EXCLUSIV | Cătălin Botezatu, prima reacție după ce Constantin Toma s-a sinucis: ”E o prostie…”

Vestea că fostul model al lui Cătălin Botezatu s-a sinucis la numai 24 de ani a căzut ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut. Celebrul designer a oferit primele declarații după ce Constantin Toma și-a pus capăt zilelor, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.(CITEȘTE ȘI: CUM AU STORS BOȘII ”FILIEREI OLANDEZE” 325.000.000 € DIN ROMÂNIA)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Cătălin Botezatu a făcut declarații emoționante.(NU RATA, AICI: DANIELA CRUDU, DECLARAȚII-BOMBĂ DESPRE SARCINĂ: ”NU MI-A MAI VENIT DE 3 LUNI! CE CONTEAZĂ TATĂL?! E UN BĂIAT…”)

”Am rămas mut când am aflat tragica veste. Sunt șocat de gestul lui. Eu am colaborat cu el doar de două ori și l-am văzut un om plin de viață. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat cu el. Cum să recurgi la un asemenea gest doar din cauza unei altercații?  E o prostie să te sinucizi din cauza unei femei. Nu merită să îți iei viața pentru nimeni. Viața este cel mai prețios dar pe care îl avem de la Dumnezeu. Nu înțeleg cum la 24 de ani poți să faci un asemenea lucru.  Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeul să-l ierte”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Constantin Toma s-a sinucis în propria locuință din Bucov, județul Prahova.

Mesaje sfâșietoare pe pagina de Facebook a lui Constantin Toma

Zeci de mesaje triste au apărut pe contul său de Facebook, iar ideea că el nu mai există e refuzată complet de toți prietenii și foștii colegi alături de care a defilat de multe ori pe podiumuri.(NU RATA, AICI: MESAJE SFÂȘIETOARE PE PAGINA DE FACEBOOK A LUI CONSTANTIN TOMA, FOSTUL MODEL AL LUI CĂTĂLIN BOTEZATU CARE S-A SINUCIS. APROPIAȚII SUNT ÎN STARE DE ȘOC)

“Dumnezeu să te ierte! Te-am cunoscut când aveai 7 ani, ne-am revăzut peste ani și râdeam de amintiri, mi-e greu să înțeleg de ce nu mai ești! Rămas bun , prieten drag! 🖤🖤🖤”, “Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Dor și durere!”, “Încă mi se pare ireal…😢Dumnezeu să te odihnească în pace, nu te vom uita niciodată!!” sunt trei dintre mesajele cutremurătoare apărute pe pagina oficială de Facebook a lui Constantin Toma.