Acasă » Exclusiv » Cum au stors boșii ”Filierei olandeze” 325.000.000 € din România

Cum au stors boșii ”Filierei olandeze” 325.000.000 € din România

De: Răzvan Scarlat 29/10/2018 | 22:50

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluie ce se ascunde, de fapt, în spatele atacurilor la adresa țării noastre, lansate de “preacinstiții” lideri de la Haga. Modul prin care “Filiera olandeză” a stors 325 milioane de euro din România este incredibil. Multimiliardarul Kommer Damen a cumpărat șantierele navale de la Galați și Mangalia, unde a înregistrat un profit gigantic, iar acum a plănuit să pună mâna pe ”bomboana de pe colivă”: un contract de 1,6 miliarde €! 

“Filiera olandeză”, ai căror boși sunt Mark Rutte și Kommer Damen, acuză, cu fiecare ocazie, că România este o țară coruptă. Cei doi sunt susținuți puternic de Stella Ronner Grubacic, nimeni alta decât ambasadoarea Olandei la București.

Scopul ar fi să pună mâna pe un contract de 1,6 miliarde de euro, “tun” colosal pe care “preacinstiţii”, așa cum i-a numit Traian Băsescu, sunt deciși să-l dea! Prin manevre „mafiote”, așa cum a lăsat să se înțeleagă fostul președinte (TOATĂ POVESTEA AICI).

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, continuă dezvălurile despre “Filiera olandeză”, ocazie cu care vă arătăm cât de “preacinstiți” sunt Kommer Damen și compania și cum au produs zeci de milioane de euro în România, prin două firme care activează pe teritoriul țării noastre. Dar care sunt controlate de olandezi.

(VEZI AICI: NOI DETALII DESPRE JOCURILE CLANDESTINE PE CARE STELLA RONNER GRUBACIC LE-AR FI FĂCUT LA ALEGERI)

Daewoo-Mangalia, controlată de Damen, super-profit!

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Kommer Damen deține controlul Damen Shipyards Group, care are ca subsidiară B.V. Holding Maatschappij Damen, ultima controlând două firme din țara noastră, Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA și Șantierul Naval Damen Galați SA.

La Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA, acționar cu 51 % este B.V. Holding Maatschappij Damen, în timp ce 49 % aparțin Șantierului Naval 2 Mai.

Conform datelor oficiale, Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA a înregistrat, în 2017, o cifră de afaceri de 988.608.575 lei (aproximativ 210 milioane de euro) și un profit de 158.094.831 lei (33,6 milioane de euro)! Sume absolut fabuloase! Care au fost produse în România, prin intermediul Damen Shipyards Group, controlată de Kommer Damen.

(VEZI ȘI: Ambasadoarea Olandei păcăleşte munca: 2 ore la coafor, şuşoteli cu un agent al unui serviciu secret de informaţii şi…)

Cifră de afaceri totală de 325 de milioane de euro!

“Preacinstiții” olandezi nu au făcut, însă, bani doar prin Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA. Aceiași oameni care susțin că România este un stat corupt au scos un sac de bani și din Șantierul Naval Damen Galați SA. Unde 99 % din acțiuni sunt deținute de Damen International (parte a Damen Shipyards Group), iar restul de 1 % de Damen Workforce Romania!

Conform datelor de la Registrul Comerțului, în 2017, Șantierul Naval Damen Galați SA a avut o cifră de afaceri de 113 milioane de euro și un profit de 2,3 milioane de euro.  

Un calcul simplu arată că “Filiera olandeză” a făcut super-afaceri în România doar în 2017 (fără să punem la socoteală și ceilalți ani) și că Damen Shipyards Group a înregistrat în țara noastră, doar prin intermediul a două firme, un profit de 35 de milioane de euro. În condițiile în care cifra de afaceri a însumat 325 milioane de euro! Sume colosale obținute de olandezi, în condițiile în care, în opinia lor, suntem un stat corupt!

Uită, însă, că din România au produs și vor produce munți de bani!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să revină cu alte episoade despre “Filiera olandeză” și despre modul în care “preacinstiții” Kommer Damen și Mark Rutte își văd de propriile interese.

Cum vrea Filiera olandeză” să mai scoată din țară 1,6 miliarde de euro!

România ar urma să achiziționeze patru corvete și să modernizeze cele două fregate aflate în dotarea armatei, proceduri pentru care va plăti aproximativ 1,6 miliarde de euro. În cursa pentru dotarea Forțelor Navale Române s-ar fi înscris și grupul Damen din Olanda.

Ministerul Apărării a anunțat recent că noul termen estimat pentru finalizarea procedurii de achiziție aferentă programului de înzestrare esențial “Corveta multifuncțională” este 15 noiembrie 2018.

(NU RATA: NOI INFORMAŢII EXPLOZIVE DESPRE AMBASADOAREA OLANDEI! ŞI REVELIONUL PRECEDENT L-AR FI PETRECUT ALĂTURI DE FAMILIA IORDACHE)

Ce a scris Traian Băsescu pe Facebook

Traian Băsescu a răbufnit, sâmbătă, pe contul personal de socializare, când a prezentat o succesiune de evenimente care au implicat oficiali olandezi. A început cu vizita premierului Mark Rutte la Bucureşti și a continuat cu remarcile lui Frans Timmermans la adresa corupţiei din România, urmate de raportul Comisiei de la Veneţia, care l-a avut în prim-plan pe Martin Kuijer.

Fostul președinte al României declara ironic că nu crede că “preacinstiţii” olandezi fac presiuni asupra Guvernului României în perspectiva acordării contractului către Damen. Într-o postare care are titlul “Filiera Olandeză – eu nu-i spun filieră mafiotă”, Traian Băsescu i-a pus la zid pe oficialii din Olanda.

“Pe data de 12 septembrie 2018 ne vizitează intempestiv Mark Rutte, premierul Olandei, care vine pentru câteva ore la Bucureşti pentru a da o declaraţie în care spunea că suntem o ţară coruptă, deci NU Schengen. Pe 1 octombrie 2018 în Comisia LIBE a Parlamentrului European, olandezul Frans Timmermans pulverizează pur şi simplu România printr-un raport despre corupţie şi stat de drept, raport împănat cu destule inadvertenţe. Pe 22 octombrie 2018, Raportul Final al Comisiei de la Veneţia vine şi susţine inadvertenţele din raportul Timmermans, ba este chiar la un pas să ceară modificarea Constituţiei . Raportor a fost olandezul Martin Kuijer”, scoate în evidență Traian Băsescu.

(Citeşte şi: Cum a minţit ambasadoarea Olandei în legătură cu super-partyul de la ”Revelionul bogaţilor”)

Ultimul eveniment din lista sa este cel conform căruia „pe 26 octombrie 2018 compania olandeză Damen, suspectată şi anchetată pentru corupţie, se aştepta să primească un contract de 1,6 miliarde euro de la Guvernul României”, iar “decizia a fost amânată până pe 15 noiembrie 2018”.

“Eu nu cred că «preacinstiţii» olandezi Mark Rutte, Frans Timmermans şi Martin Kuijer, s-au concertat pentru a face presiuni asupra Guvernului României în perspectiva acordării contractului de 1,6 miliarde euro către firma olandeză Damen, mai ales că aceasta este suspectată şi anchetată pentru corupţie. Nu cred nici că fotografiile apărute în presă cu Mark Rutte şi proprietarul Damen au semnificaţie nu… sunt doar aşa… ca să nu greşim câştigătorul”, a scris, ironic, fostul președinte al României. 

Traian Băsescu mai declară, în sitlu-i caracteristic, că se aşteaptă ca “preacinstiţii” olandezi Mark Rutte şi Frans Timmermans să acuze țara noastră de corupţie dacă “penalii” de la Damen ar primi contractul de 1,6 miliarde euro pentru armată.

(NU RATA: Primele imagini cu Ambasadoarea Olandei, la cina de An Nou cu familia milionarului condamnat pentru corupţie!)

“Dacă vrem în Schengen, eliminăm olandezii «penali» de la Damen”, a fost concluzia sarcastică a fostului președinte al României.  

Cine este Kommer Damen

Născut în anul 1944, Kommer Damen este un miliardar olandez și boss-ul de la Damen Shipyards. Are patru copii și locuiește în Gorinchem, Olanda, oraș unde este cetățean de onoare, titlu pe care l-a primit în 2017. Anul trecut avea o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari. În fiecare an, compania sa construiește aproximativ 180 de nave.

Kommer Damen are legături strânse cu Mark Rutte, premierul Olandei. Cei doi ar fi, așa cum am mai precizat, boșii “Filierei olandeze”. Iar în spatele lor s-ar afla ambasadoarea Olandei la București, Stella Ronner Grubacic. Ei vor să ia, acum, 1,6 miliarde € din România!

(NU RATA: ”STENOGRAMELE DISCUŢIILOR” DINTRE AMBASADOAREA OLANDEI & CONDAMNATUL PENTRU CORUPŢIE LA ”REVELIONUL BOGAŢILOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...