Man. City promite un nou recital de goluri cu West Ham

Autor: Sabin P.
Publicat: 09/02/2020 | 08:55
Man. City promite un nou recital de goluri cu West Ham

Învinsă de Tottenham cu 2-0 în runda precedentă, Manchester City va căuta, duminică, revanșa împotriva unei alte echipe din Londra, West Ham United, pentru a-și consolida poziția secundă în Premier League.

Trupa lui Pep Guardiola a câștigat patru din ultimele sale șase jocuri în campionat și va încerca să își mențină procentajul maxim în duelurile cu „ciocănarii” sub comanda managerului catalan. În cele șapte jocuri disputate până în prezent împotriva lui West Ham în Premier League, Guardiola a obținut tot atâtea succese, cu un golaveraj de 23-3.

Învingătoare în tur cu 5-0, cel mai dur eșec suferit de londonezi în acest sezon, City nu se va putea baza pe Raheem Sterling, accidentat în partida cu Tottenham, și nici pe ucraineanul Zincenko, suspendat, în urma eliminării de săptămâna trecută.

De partea cealaltă, echipa lui David Moyes este fără victorie în ultimele cinci runde, în care a obținut doar două puncte, și a pierdut în patru din precedentele cinci deplasări din Premier League. West Ham a obținut doar patru puncte din cele 39 puse în joc în confruntările cu Man. City de pe Etihad Stadium, singurul triumf fiind consemnat în septembrie 2015.

Până în acest moment, „cetățenii” au pierdut deja șase meciuri în campionat, cel mai mare număr de eșecuri într-o stagiune sub comanda lui Pep Guardiola. Totuși, Man. City are cel mai bun atac din Premier League, cu 65 de goluri înscrise, și meciurile în care a fost implicată au produs o medie de aproape patru goluri, cea mai mare din Premier League, astfel că fanii de pe Etihad se așteaptă la un nou recital ofensiv al favoriților.

Citește și...