Mandat prelungit. Incendiatorul iubitului Oanei Radu mai stă 30 de zile după gratii

Publicat: 11/12/2019 | 10:33
Mandat prelungit. Incendiatorul iubitului Oanei Radu mai stă 30 de zile după gratii

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au prelungit mandatul de arestare emis pe numele bărbatului de 32 de ani, acuzat că, pe 13 august, a aruncat cu un coctail Molotov asupra craioveanului Alin Suflea. Acesta a fost iubitul artistei Oana Radu. Victima a decedat la spitalul Floreasca, la trei săptămâni după internare.

În după-amiaza zilei de 13 august, pompierii doljeni erau solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc de pe strada Virgil Madgearu din Craiova. La spital au fost transportate două persoane care au suferit arsuri. Una dintre victime a fost craioveanul Alin Suflea, care a fost rănit grav. Craioveanul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. În tot timpul acesta a avut nevoie de sânge.

“Iubitul meu are nevoie de sânge ! Vă rog din inimă, oriunde în ţară, indiferent de grupa sanguină, donaţi va rog pentru Suflea Mihai Alin! Dacă sunteţi din Bucureşti, mâine după ora 10:00 vă aştept la Spitalul de Urgenţă Floreasca! Vă mulţumesc din inimă!”, a fost mesajul cântăreței.

După 3 săptămâni a decedat

După decesul lui Alin Suflea, inculpatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. Inculpatul nu a fost deferit justiţiei până în acest moment. Întrebaţi despre stadiul cercetărilor în acest dosar, procurorii doljeni au precizat pentru GdS că se aşteaptă raportul medico-legal privind decesul victimei. Cei care urmează să întocmească acest raport sunt medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Citește și...