Manuela Hărăbor, disperată! Îşi imploră prietenii să o ajute să găsească un medicament pentru fiul ei grav bolnav

Publicat: 08/02/2017 | 14:27

Manuela Hărăbor trece prin momente de disperare maximă! Actriţa le-a cerut prietenilor ei să o ajute să găsească un medicament pentru fiul ei, Andrei, care este grav bolnav.
 

Actriţa Manuela Hărăbor a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia îşi roagă prietenii virtuali că o ajute să găsească medicamentele de care are o nevoie disperată fiul ei, Andrei.

Medicamentele de care are nevoie băiatul Manuelei Harabor
Medicamentele de care are nevoie băiatul Manuelei Harabor

Vedeta face apel în special către prietenii aflaţi în afara ţării, care i-ar putea procura medicamentul.
”Dragii mei. Mă confrunt cu o problemă gravă. Andrei este sub tratament cu Rivotril de 2 mg şi Ministerul Sănătăţii a sistat importul acestui medicament. Fără un anunţ prealabil şi fără să-l înlocuiască cu un medicament asemănător. Am nevoie de ajutor şi mă adresez acum prietenilor care locuiesc într-o altă ţară europeană unde reţetele din România sunt acceptate. Dar şi din alte ţări, poate cunoasteţi medici psihiatrii sau neuro-psihiatrii care m-ar putea ajuta. Am nevoie doar de un flacon de Rivotril de 2 mg pe lună. Pe reţetă apare substanţa activă şi este pentru două luni. Mulţumesc din suflet!”, le-a cerut disperată ajutorul Manuela Hărăbor prietenilor virtuali.
Dacă doriţi să o ajutaţi, o puteţi contacta pe Manuela Hărăbor AICI.