Mara Bănică a cerut ajutorul medicilor în problema cu care se confruntă. Simptomele jurnalistei

Publicat: 16/10/2018 | 17:58

Mara Bănică se confruntă cu câteva simptome care au pus-o pe gânduri. Totuși… fără să dea totuși prea multe amănunte, jurnalista a lansat un apel pe o rețea de socializare, iar sfaturile și părerile prietenilor virtuali au apărut imediat. La un moment dat, frumoasa vedetă a făcut un comentariu care i-a făcut pe unii dintre fani să se gândească la faptul că ar avea un nou iubit. Vă reamintim că în primăvara acestui an, Mara Bănică și fostul logodnic, Răzvan, s-au despărțit după o poveste de iubire care a durat cinci ani.

Citește și: Mara Bănică rupe tăcerea în legătură cu fostul: ”A fost o relație toxică”!

Mara Bănică a cerut ajutorul medicilor în problema cu care se confruntă. Simptomele bolii jurnalistei

În vârstă de 42 de ani, Mara Bănică a făcut un apel cu câteva ore înainte să pășească în platoul de la “Acces Direct”. Bruneta a urcat pe contul său oficial de Facebook un selfie, în dreptul căreia a pus o descriere care a stârnit controverse.

“Reascult muzică tare în mașinî. Râd cu 46.2% mai mult decât acum o lună. Dorm puțin. Dacî printre followerșii mei există medici (pot avea și public intelectual, zic)… am ceva? Și dacă «da», ce e? :)”, a scris pe pagina ei de Facebook.

Poza și mesajul scris în dreptul ei nu au rămas fără ecou. S-au făcut multe presupuneri și s-au trasat lucruri clare. Unul dintre internauți i-a spus că e îndrăgostită și că acest sentiment e o “plăcută boală”.

 “Ai slăbit unde vroiai, ai o dragoste nouă în viața ta, a pornit mașina de dimineață, te ascultă copilul, nu mai curge de la vecinul de sus, ai primit o mărire, ai semnat un contract nou… ehm, ce vrei? Încerc să ghicesc…”, “ Nu ai nimic patologic. Renunță la alimente dulci. Cafea,cola, prostii d-astea. Îți revi, că ești fată mare”, “Nu-i nevoie să fii medic. Se vede de la 7 poște că ești fericită (îndrăgostită?)”, “Îndrăgostită, te simți iubită. Plăcută boală. Tot așa să fie…”, “Maturizare. Împlinire că femeie. Regăsirea sinelui. ❤️🙏💪” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Vedeta de la “Acces Direct” a răspuns aproape tuturor susținătorilor ei, iar în legătură cu un nou iubit, ea a lăsat un comentariu care poate fi interpretat că deja e un nou bărbat în viața sa care o face fericită.

“Mai am 2-3 zone, cu dragostea nouă e de văzut, mașina e Mercedes… relativ nou, copilul își vede interesul, n-am vecini, mărirea nu prea, contract nou, nici el. Ceva trebuie că am! :)) Te pup” este un mesaj lăsat de Mara Bănică la postarea făcută în această după-amiază.

Mara Bănică este jurnalistă. Ea are un băiețel dintr-o relație anterioară: Dima s-a născut în 2010.