Mara Bănică a spus dieta care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme. Este simplu de ținut

Publicat: 10/03/2019 | 16:11

După ce a fost întrebată de nenumărate ori ce dietă a folosit ca să aibă silueta de invidiat, Mara Bănică și-a dezvăluit secretul! Prezentă într-un platou de televiziune, jurnalista a spus ce trucuri a folosit și care au ajutat-o să slăbească 15 kilograme. 

Citește și: Mara Bănică, diagnosticată cu o afecțiune chinuitoare: “Șchiopătam, îmi intra un cuțit la fiecare pas”

Mara Bănică a spus dieta care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme

La 43 de ani, Mara Bănică arată ca la 23! Secretul ei… pe lângă un stil de viață sănătos este reprezentat și de o dietă care a ajutat-o să dea jos 15 kilograme. Regimul durează 11 săptămâni. Potrivit mărturisirilor făcute de frumoasa brunetă, la o săptămână după ce a început dieta-minune, ea cântărea cu 4 kilograme mai puțin. Ea a subliniat că persoanele care urmează acest regim slăbesc foarte mult în prima săptămână, iar în a doua și a treia vor da jos mai puține kilograme sau chiar deloc. Vedeta a atras atenția și a spus să nu fie dezamăgitei de stagnare şi să continue dieta, pentru că apoi o să înceapă să se slăbească din nou.

“În prima săptămână, în primele patru zile, puteţi consuma fără limite, la orice oră, brânzeturi până la 7% grăsime şi legume, dar doar crude, fără roşii. Mai aveţi voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, două linguriţe de ulei pe zi doar în salate şi jumătate de pahar de lapte dulce. Puteţi bea apă plată, ceai şi cafea. Puteţi să beţi carbogazoasele care vă iau pofta de dulce. În zilele următoare aveţi voie la orice iaurt, dar fără cel cu fructe, puteţi mânca roşii şi 200 de grame din orice fruct. Nu aveţi voie fructe uscate, pâine. Aveţi voie la gumă de mestecat şi bombonele fără zahăr.

În a doua săptămână aveţi voie roşii doar trei zile, verdeţuri. Fără banane sau citrice. Aveţi voie carne fiartă, peşte la grătar şi legume crude. Mai aveţi voia două linguri de oţet pe zi. Dacă vi se va pare că nu mai slăbiţi, nu vă faceţi probleme. Luni, în a doua săptămână, aveţi voie toate brânzeturile, legume şi fructe. Marţi alegeţi cantităţi nelimitate de fructe, fără cele tropicale, plus legume. Miercuri aveţi voie 10 felii de pâine dietetică şi legume. Joi puteţi mânca legume, fructe crude şi fierte. Vineri aveţi voie legume, brânzeturi, şi 100 g peşte sau pui, a dezvăluit Mara Bănică în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Citește și: Mara Bănică, fără sutien la plajă! Jurnalista are o siluetă de invidiat

Mara Bănică, colega prezentatoarei Simona Gherghe la “Acces Direct”

Mara Bănică (n.: 21 noiembrie 1975) este jurnalistă. Ea are un băiețel dintr-o relație anterioară: Dima s-a născut în 2010.

Citește și...