Mara Bănică este în stare de șoc după ce băiatul ei a fost bătut de o profesoară: ”Cum îmi trimit eu mâine copilul la școală?”

Publicat: 05/11/2018 | 14:50

Mara Bănică este în stare de șoc după ce băiatul ei a fost bătut de o profesoară. Vedeta n-a stat cu mâinile-n sân și a făcut totul public.

Mara Bănică este în stare de șoc. Vedetei nu-i vine să creadă cum a fost posibil ca noua profesoară să-l bată pe copilul ei. Mara Bănică a făcut totul public, iar prietenii ei virtuali au fost siderați de ceea ce s-a întâmplat. (CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ A CERUT AJUTORUL MEDICILOR ÎN PROBLEMA CU CARE SE CONFRUNTĂ. SIMPTOMELE JURNALISTEI)

Profesoara care l-a bătut pe băiatul Marei Bănică

”Femeia asta a venit sa predea la clasa lui Dima astazi, trimisa de inspectoratul scolar de sector. Mi a batut copilul rau, in fata clasei. A jignit o alta fetita. Apoi a plecat acasa. Ma intreb eu, asa, bulversata, plina de frustrari si amaraciuni…cum imi trimit eu copilul maine la scoala? Ce-i spun?”, a mărturisit Mara Bănică pe contul ei de Facebook.

Mara Bănică s-a despărțit în luna mai de iubitul ei

În luna mai a acestui an, Mara Bănică anunța pe contul ei de Facebook despărțirea de iubitul ei Răzvan. Vedeta a recunoscut atunci că ar fi fost mult mai complicat dacă ar fi fost căsătoriți cu acte. (VEZI ȘI: MARA BĂNICĂ, AMENINȚATĂ DE MAGDALENA ȘERBAN, CUNOSCUTĂ DREPT “CRIMINALA DE LA METROU”. “EȘTI MOARTĂ!” CARE A FOST REACȚIA JURNALISTEI)

„Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru acești cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume. Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ți spun: «E, na! Asta nu e bine!» 🙂 Ai grijă de tine și când ți se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta. ❤️ În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decentă acest moment. Mulțumesc”, a scris Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

Recent însă Mara Bănică a dat de înțeles că a fost o relaţie toxică şi că nu ar mai trăi aşa niciodată. Vedeta este de altfel conştientă că în orice clipă poate apărea cineva mai bun în viaţa ei.

„Nu cred că aş mai sta în viaţa vieţilor mele într-o relaţie toxică. Nu! Nu mai merge un lucru: rupeţi-l! Mă gândeam ce fac eu singură, ce o să facă copilul… nu există aşa ceva! Poate apărea un alt ‘al meu’ care să fie de 200 de ori mai bine. Să trăieşti din nou! E ceva mai mişto pe lumea asta decât să te îndrăgosteşti? Nu!”, a mai spus Mara Bănică.

Citește și...