Maradona a rămas mut la restaurant, în fața ospătarului! Cum i-a servit friptura este uluitor! VIDEO IMPRESIONANT

Publicat: 29/10/2018 | 17:13
Maradona a rămas mut la restaurant, în fața ospătarului! Cum i-a servit friptura este uluitor! VIDEO IMPRESIONANT

Diego Armando Maradaona ar fi, după unii, cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. Alții îl preferă pe marele Pele, poate și pentru că fostul fotbalist brazilian avea un comportament cumpătat. Maradona nu s-a ferit să facă spectacol și în afara terenului.

Este cunoscut faptul că, pe când juca la Napoli, echipă pe care a condus-o în premieră spre titlu în Italia, a tras cu pușca în ziariștii care-i pâneau orice mișcare, la vila lui impresionantă. Apoi, s-a drogat la un campionat mondial, fiind suspendat chiar pentru meciul cu România. Și ca antrenor a făcut multe ”nebunii”, ultima, la CM 2018 din Rusia, unde a fost surprins fumând și chiar într-o stare de ”moleșeală” care a dus cu gândul la băutură. (CITEȘTE ȘI: MARADONA, DUS DE URGENȚĂ LA SPITAL, DUPĂ MECIUL DE ”INFARCT” CU NIGERIA)

Diego Maradona is a Salt Bae fan

When Diego Maradona came for steak… Follow my favorite account for more awesome content: https://www.instagram.com/abifrancesphoto/

Publicată de Salt Bae pe Luni, 8 Octombrie 2018

Dar și alții îi pot face pe Diego Armando Maradona să caște ochii cât cepele. A făcut-o de curând un ospătar, care i-a ”servit-o” ca la carte. Maradona a rămas mască.

Alături de niște prieteni, fostul mare fotbalist a ajuns la restaurant și a cerut un fel anume de friptură. Ospătarul, ieșit oarecum din comun, purtând ochelari fumurii și mănuși negre, i-a servit preparatul ca la carte. A scos, tacticos, oasele din carnea fragedă, în timp ce Maradona era uluit de dexteritatea celui care-l servea. Apoi, ospăratul a înfipt un os în fundul pe care era pusă friptura și a făcut împărțeala, în farfurii. Spre deliciul lui Maradona. (CITEȘTE ȘI: MOMENTUL IN CARE “MARADONA DIN CARPATI” PUTEA SA-L FACA UITAT, CHIAR LA NAPOLI, PE EL PIDE D’ORO! “VOIAU SA IL INLOCUIESC!”)

Maradona, președintele clubului Dinamo Brest, din Belarus

Diego Armando Maradona este, din această vară, președintele clubului Dinamo Brest, din Belarus. A avut parte de o prezentare fastuoasă, în fața a mii de suporteri. Fostul campion mondial cu Argentina a trecut prin faţa fanilor într-o maşină de genul celor care participă la concursurile de Monster Trucks, în uralele celor adunaţi să-l vadă pe unul dintre cei mai importanţi, dar şi controversaţi oameni din fotbal.