Marc Batchelor, fost fotbalist sud-african, a fost împușcat mortal

Publicat: 16/07/2019 | 15:27

Fostul jucător sud-african de fotbal Marc Batchelor (49 de ani) a fost împușcat mortal, luni, 15 iulie, în Johannesburg.

Așa cum reiese din rapoartele poliției, sud-africanul conducea autoturismul personal luni seară, atunci când a fost împușcat de mai multe ori. Purtătorul de cuvânt al poliției din Johannesburg, Lungelo Dlamini, spune că incidentul a avut loc în jurul orei 18:00.

Da, a fost împușcat în această seară de un bărbat care conducea o motocicletă și de pasagerul acestuia. A murit în mașină. Nimic nu a fost furat. Motivul crimei urmează a fi stabilit. Investigațiile sunt în desfășurare”, a declarat Dlamini, pentru News24.

Batchelor a fost martor în procesul lui Oscar Pistorius. El a depus mărturie în legătură cu temperamentul fostului atlet paralimpic. Pistorius a avut o altercație cu un prieten de-ai fotbalistului despre care a crezut că avea o legătură amoroasă cu Reeva Steenkamp, iubita atletului pe care, ulterior, acesta a ucis-o.

Batchelor a jucat pentru ambele echipe importante ale Africii de Sud, Kaizer Chiefs și Orlando Pirates și a fost convocat și la reprezentativa țării. Din palmaresul fotbalistului au făcut parte Cupa Campionilor Africii, BP Top 8, Supercupa Africii și trofeul Premier Soccer League.

Citește și...