Marcel Pavel a luat decizia după ce s-a vindecat de COVID-19: ”Doamne, scoate veninul din oameni și…”

Publicat: 08/07/2020 | 11:02
Marcel Pavel a luat decizia după ce s-a vindecat de COVID-19: ”Doamne, scoate veninul din oameni și…”

Marcel Pavel urmează cum tratament de recuperare, după ce a fost infectat cu noul coronavirus și a petrecut, astfel, mai multe zile la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București. Pe 1 iulie era externat, boala îi trecuse! O confirmaseră testele negative care i-au ieșit.

CITEȘTE ȘI: PRIMELE CUVINTE ALE LUI MARCEL PAVEL DUPĂ CE A IEȘIT DIN SPITAL: „ASTĂZI…”

”Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, le-a mărturisit îndrăgitul cântăreț prietenilor, care i-au așteptat externarea vreme de trei săptămâni.

Marcel Pavel a luat decizia după ce s-a vindecat de COVID-19. S-a dus la Câmpulung

Cântărețul a plecat, de curând, în vacanță. ”Locul meu de dor”, avea să scrie Marcel Pavel, pe pagina de Facebook, unde a făcut anunțul. La Câmpulung Muscel a oprit artistul, care a plecat la drum alături de familia lui. „Orașul meu de suflet, locul meu de dor!”, a spus artistul la început de weekend. A continuat cu însemnările. ”Bună dimineața, dragi prieteni! A 5 a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec!

M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească! Loc binecuvântat!”, a povestit Marcel Pavel pe contul de socializare.

NU RATA: CÂNTĂREAȚA NICO, DEZVĂLUIRI DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI MARCEL PAVEL: ”MI SE PARE ABSURD SĂ…”

”Marcel, drag prieten sa rămâi acelasi om minunat ca inainte de necazul ce s-a abătut asupra ta si peste care ai trecut ca un învingător ce esti. Restul este umplutura si băgare in seama a unora ce sunt frustrați că fac parte dintr-o mulțime de nimeni. Iti doresc o recuperare rapida si sa ne încânti din nou cu vocea ta unică și minunata! Te imbratisam”, i-a scris un prieten virtual.