Marcel Pavel, declarații cutremurătoare despre experiența COVID! Cum a reușit artistul să treacă peste ce s-a întâmplat. „A fost cumplit, la un pas de moarte”

Autor:
Publicat: 13/07/2020 | 22:42
Marcel Pavel, declarații cutremurătoare despre experiența COVID! Cum a reușit artistul să treacă peste ce s-a întâmplat. „A fost cumplit, la un pas de moarte”

Marcel Pavel a fost printre primele persoane publice din România care au contactat virusul COVID-19. Deși acum este în afara oricărui pericol, cântărețul a trecut prin clip grele, iar această experiență l-a marcat.

Acum ceva timp, Marcel Pavel a fost pus pe perfuzii și i-a fost pusă masca de oxigen deoarece  îi era greu să respire singur. Mai mult decât atât, el a acuzat și dureri musculare, iar dubla pneumonie pe care o are i-a afectat și mai tare starea de sănătate. A trecut prin momente grele, iar virusul l-a măcinat din interior.

În cadru emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3, artistul a vorbit despre ce a însemnat această experiență pentru el, cum l-a afectat și cu ce sechele a rămas. (CITEȘTE ȘI: MARCEL PAVEL A LUAT DECIZIA DUPĂ CE S-A VINDECAT DE COVID-19: ”DOAMNE, SCOATE VENINUL DIN OAMENI ȘI…”)

„Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoțională extraordinară acum – în spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv.”, a declart Marcel PAvel.

Marcel Pavel, coșmarul a devenit realitate

Infectarea cu virusul COVID-19 a fost o experiență traumatizantă pentru Marcel Pavel din mai multe puncte de vedere. Pe lângă faptul că a trebuit să se lupte cu virusul, acesta a fost nevoit să țină piept și tuturor criticilor și mesajelor răutăcioase venite din mediul online. Au existat voci care l-au acuzat că minte și că de fapt nu a fost infectat.  (VEZI ȘI: MARCEL PAVEL, DECIZIE RADICALĂ DUPĂ CE A IEȘIT DIN SPITAL. UNDE A „FUGIT” ARTISTUL CARE S-A LUPTAT TREI SĂPTĂMÂNI CU COVID-19)

„Am un regret, dacă îmi permiți: eu îmi iubesc țara foarte mult, îmi iubesc poporul, sunt un om cu coroană vertebrală dreaptă, nu mi-aș trăda țara pentru nimic în lume. Îmi pare rău că o parte a românilor mei au avut un comportament foarte urât și nepotrivit față de mine, scriind pe rețele de socializare tot felul de minciuni.

Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Nu am nevoie. Și chiar dacă aveam, nu o făceam. Mai gândiți-vă și la respectul pe care trebuie să-l aveți față de o persoană. Înlocuiți veninul acesta cu miere – că e mai bine…dar răutatea să știți că ne face să ne pierdem mințile”, a mai spus artistul, pentru sura citată.