Marcel Pavel vorbește despre momentele în care era în spital, bolnav de COVID-19: „A fost infernal, am fost șocat”

Publicat: 14/07/2020 | 12:28
Marcel Pavel vorbește despre momentele în care era în spital, bolnav de COVID-19: „A fost infernal, am fost șocat”

Marcel Pavel a vorbit, într-un interviu recent, despre lupta pe care au dus-o cu noul coronavirus, în timp ce era internat la Institutul Matei Balș.

Artistul a recunoscut că nu credea în existența virusului înainte de a păți pe pielea lui cum se manifestă această boală. Ea l-a lovit – și, din păcate pentru el, l-a lovit din plin.

Citește și: Marcel Pavel a luat decizia după ce s-a vindecat de COVID-19: ”Doamne, scoate veninul din oameni și…”

„Culmea, nu am avut nimic trei săptămâni, niciun simptom, iar simptomul s-a manifestat după filmările pe care le-am avut la ‘Te cunosc de undeva’. În platoul de filmare, fiind lumini și tot felul de aparaturi erau 40 de grade, cel puțin. Cu perucă pe cap, transformat în personaje, stăteam 11 ore acolo, a fost suficient să cedeze organismul pentru că nu se mai apăra, eu fiind foarte obosit, dormind doar două-trei ore pe noapte. Imunitatea mi-a scăzut, a fost șocul acela termic.

Prima oară a ajuns în sinusuri

S-a instalat prima oară la sinusuri, dar din ce cauză – noi aveam o cameră de relaxare unde și mâncam. Erau 17 grade acolo, funcționa un aer condiționat, iar ceilalți nu aveau nicio treabă cu asta. Cel puțin Monica Anghel.. tanc. Nu a avut nicio treabă. Romică Țociu la fel, Vârciu la fel – nu s-a manifestat la niciunul de acolo.

Numai că ce a fost pentru mine grav e că eu cred că luasem înainte cu o zi sau chiar în ziua aceea, că tu știi persoana de acolo care ne-ar fi infectat. Este o colegă de-a noastră care și ea a suferit”, a povestit artistul la Antena 3.

Experiența din primele zile de spitalizare

Artistul a spus că i-a fost foarte rău și că, de fapt, se recuperează și în ziua de astăzi. Face injecții în continuare, injecții pe care le făcea de mult prea multe ori atunci când era în spital.

Nu rata: BREAKING! Marcel Pavel a fost externat de la Institutul „Matei Balș”. Cum se simte acum artistul, la trei săptămâni de la contaminarea cu noul coronavirus

„Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam.”

Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus la începutul lunii iunie și a stat internat în spital în momentul în care a avut probleme de respirație. Artisul a povestit că a fost nevoie să i se fixeze o mască de oxigen şi să i se administreze perfuzii.