Marcel Toader a petrecut Crăciunul alături de mama sa și s-a gândit la Maria Constantin: ”Așa merge relația în continuare!”

Publicat: 28/12/2018 | 08:28

A fost căsătorit de șase ori, are 55 de ani și s-a gândit să își reconsidere întreaga viață. Marcel Toader și-a deschis, recent, o altă afacere, încercând să uite femeile despre care spune că i-au tocat banii.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Marcel Toader a declarat pentru click.ro că viitorul, din punctul său de vedere, se prezintă în culori optimiste. În ceea ce privește partea sentimentală a vieții sale, el a recunoscut că, deocamdată, nu există nimeni care să-l atragă, lipsa timpului fiind principalul motiv.

“Am deschis recent o afacere și simt că o să îmi meargă destul de bine. În momentul de față nu există nimeni în viața mea, deocamdată nu am timp”, a declarat el.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Marcel Toader și-a petrecut Crăciunul la Constanța, orașul său natal, alături de mama sa. Bineînțeles, a avut parte de liniște sufletească și nu i-a lipsit absolut nimic:

”Am fost la mama, eu nu am gătit nimic pentru că ea a făcut de toate, nu mi-a lipsit nimic”.

CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! MARCEL TOADER, SOMAT SĂ-ȘI PĂRĂSEASCĂ APARTAMENTUL

Marcel Toader nu a uitat-o pe Maria Constantin: ”Mă bucur enorm…”

În ceea ce privește una dintre marile sale iubiri – Maria Constantin -, Marcel Toader a făcut referire la relația pe care aceasta o are, acum, cu Daniel Varga: (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

“Ce pot să vă zic? Mă bucur pentru ea, îi doresc multă fericire. Probabil au aceeași gândire, principii și așa merge relația în continuare”, a spus Marcel Toader, oarecum nostalgic la finalul anului 2018.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: MARCEL TOADER MESAJ PENTRU CRISTI BRANCU, CHIAR LA ANTENĂ! CONTINUĂ SCANDALUL DINTRE EI

Marcel Toader nu a uitat-o pe Maria Constantin
Citește și...