Marcel Vela a făcut anunțul: Câte persoane pot participa la o petrecere în apartament

Publicat: 22/05/2020 | 15:40
Marcel Vela a făcut anunțul: Câte persoane pot participa la o petrecere în apartament

În contexul pandemiei de coronavirus, chiar dacă starea de urgență a expirat, trebuie să ținem cont, în continuare, de măsurile impuse de autorități pentru a se evita răspândirea epidemiei de COVID-19. 

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns la una dintre întrebările la care cu siguranță toți românii s-au gândit măcat o dată.

CITEȘTE ȘI – MARCEL VELA ÎI AMENINȚĂ PE CEI CARE NU POARTĂ MASCĂ ÎN SPAȚIILE ÎNCHISE CU AMENZI USTURĂTOARE. CE SPUNE MINISTRUL DESPRE CUANTUMUL PENALITĂȚILOR

Acesta a spus câte persoane pot participa la o petrecere în apartament, în contextul în care este vorba de un spațiu închis. „Limita de opt persoane se referă la spații închise, de exemplu într-un apartament, când cineva dorește să își țină ziua de naștare sau de nume. Pentru a reduce riscul, în spațiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de opt persoane”, a spus Vela, răspunzând astfel întrebării unui internat în sesiunea video organizată săptămânal pe Facebook.

Câte persoane pot participa la un eveniment ce implică slujbă religioasă

Tot în contextul pandemiei de coronavirus, Marcel Vela a explicat că la evenimentele ce implică slujbă religioasă, precum înmormântări sau cununii, numărul maxim de persoane care pot participa este de 16.

NU RATA – MARCEL VELA, DECLARAȚII FULMINANTE LA ADRESA CELOR CARE SE ADUNĂ ÎN GRUPURI MARI ȘI IGNORĂ MĂSURILE DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat, marți seară, că cetățenii care nu vor purta măști de protecție în spațiile închise vor din sancționați. El susține că va exista și un ordin care să „implementeze fapta şi penalizarea”.

Aflat în vizită la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, Marcel Vela a spus că va exista un ordin pentru amendarea acestora. 

Citește și...