Mare atenţie! Aşa se fură motorina şi benzina, la pompele din România! Replica pe care o spun angajaţii din benzinării când vor să „te facă”

Publicat: 01/07/2020 | 13:56
Mare atenţie! Aşa se fură motorina şi benzina, la pompele din România! Replica pe care o spun angajaţii din benzinării când vor să „te facă”

De-a lungul timpului, mai mulţi oameni s-au plâns că au fost păcăliţi la benzinării de angajaţii care se ofereau să facă plinul în locul lor. Unul dintre cei păgubiţi a relatat care este metoda prin care poţi fi „furat” la pompă.

În urmă cu ceva timp, pe forumul motocicliştilor români, o persoană a dezvăluit că a fost martorul unui incident revoltător la o staţie de alimentare.

Metoda prin care s-ar fura benzină şi motorină la benzinăriile din România

Bărbatul a povestit cum a văzut un angajat al benzinăriei în „plină acţiune”. Folosindu-se de banala replică „Pot să vă ajut?”, angajatul a reuşit să păcălească o femeie care nu a fost atentă la manevra lui.

În cele ce urmează, relatăm povestea bărbatului şi modul în care unii angajaţi ai benzinăriilor ar fura benzină şi motorină pe spatele clienţilor.

“Ieşisem la ora 22 de la muncă și în drum spre casă am oprit la …. (numele benzinăriei). Am băgat benzină și ștergeam geamurile. La două pompe mai încolo de mine vine o tanti la vreo 40-45 de ani. O acostează baiatul de la pompă, ea îi zice cât să bage si se duce la casierie, în magazin.

Băiatul de la pompă scoate un bidon de 5-6 l din tomberonul de lângă pompă, îl umple, îl bagă la loc în tomberon și continuă să-i umple lui tanti rezervorul. Femeia a plătit suma şi a plecat. P-asta chiar n-o știam!”, a scris motociclistul indignat.

“De atunci nu bag decât cu mânuța mea benzină sau dacă nu scap de băiatul de la pompă, stau lângă el până termină de băgat. Cine ştie câte bidoane am umplut fără să știu…”, a mai spus bărbatul, conform auto-bild.ro.

Ce spun benzinăriile despre acuzaţiile şoferilor

De-a lungul timpului, au apărut mai multe mărturii ale şoferilor români care acuzau practici nu tocmai ortodoxe la benzinării. Unii dintre ei au acuzat că s-ar fi pus apă în benzină sau motorină, alţii că pompele nu ar fi calibrate corespunzător şi practic, ai băga mai puţin comubstibil în rezervor decât arată cifrele.

Marile lanţuri de benzinării au dezminţit de fiecare dată aceste informaţii şi spun că serviciile şi produselor lor sunt conforme.