Margherita de la Clejani, plină de tatuaje în platoul unei emisiuni TV. Care este semnificația lor

Publicat: 24/07/2020 | 10:51

Margherita de la Clejani a fost în platoul matinalilor de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre noua piesă pe care urmează să o lanseze. Fanii au observat că vedeta este plină de tatuaje și abia acum s-a aflat semnificația lor.

De-a lungul anilor, Margherita a trecut prin transformări spectaculoase. Vedeta a slăbit, a trecut pragul medicului estetician și s-a transformat într-o bombă sexy.

Invitată în platoul matinalilor, Dani Oțil a observat multitudinea de tatuaje pe care le are Margherita. Vedeta a mărturisit că și-a făcut câteva desene noi. Și-a tatuaj un cap de extraterestru, cuvântul „Rockstar” și numeroase alte elemente. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUT MEDIC STOMATOLOG, UCIS DE CORONAVIRUS! CE LEGĂTURĂ AVEA CU ANDREEA ESCA ȘI CU SOȚUL EI)

”Sunt o mare fană a tatuajelor. Iubesc foarte mult tatuajele și m-am decis să tatuez câte o părticică din corpul meu, pentru că mă reprezintă, îmi place și e ceva care este real, authentic (…). Sunt excentrică.

Fiecare tatuaj în parte are o simbolistică. De exemplu, ”rockstar”. Îmi place foarte mult rock-ul, mai nou și face parte din mine și am decis să-mi tatuez asta. Toate ideile de tatuaje pe care le am îmi vin așa de undeva. Intenționez să-mi fac și pe mână un tatuaj. Sunt o fire excentrică”, a spus Margherita de la Clejani.

Margherita de la Clejani, luată la rost de Dani Oțil

După ce a lăsat-o să vorbească despre noua sa piesă, Dani n-a mai rezistat și a adus în prim-plan discuția despre accidentul pe care l-a provocat Margherita de la Clejani în urmă cu două luni.

Atunci, se specula faptul că artista ar fi fost sub influența substanțelor interzise. Atât ea, cât și familia ei au negat cu vehemență acest lucru. (CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN SE IUBEȘTE CU UN BĂRBAT ÎNSURAT?! CUM A “NIMERIT” ARTISTA ÎN INEDITUL TRIO SENTIMENTAL)

Dani Oți, însă, a pus-o la zid pe Margherita de la Clejani și a încercat să îi dea un sfat prietenesc, după accidentul în care a fost implicată.

”-Conduci? Mai ai voie să conduci?”

 -Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic.

 -O să fiu sincer cu tine. Sunt biciclist, motociclist. Oamenii conduc mașina în tot felul de stări, inclusiv de supărare, de nervi, de ceartă cu iubitul. Este datoria mea, măcar cu oamenii pe care îi cunosc, să fac asta. Când nu vă simțiți foarte liniștiți să conduceți, să lăsați pe altcineva. Poți să-ți permiți un uber sau un șofer la un moment dat”, a fost dialogul dintre Dani Oțil și Margherita.