Margherita din Clejani șochează din nou! După ce a produs un accident în Capitală, artista înjură ca la ușa cortului, pe rețelele de socializare: „Îmi bag…”

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 18:09
Margherita din Clejani șochează din nou! După ce a produs un accident în Capitală, artista înjură ca la ușa cortului, pe rețelele de socializare: „Îmi bag…”

Margherita din Clejani continuă să șocheze! Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani are un comportament halucinant în mediul online, toate acestea după ce a produs un accident în Capitală și a fost testată pozitiv cu heroină, cu aparatul DrugTest.

Margherita din Clejani șochează în mediul online! Artista postează, de câteva zile, tot felul de fotografii și clipuri video în care afișează un comportament halucinant și fanii nu știu ce se întâmplă cu ea. De exemplu, ultima postare a Margheritei din Clejani a fost una extrem de dură.

NU RATA – S-A AFLAT! CE A FĂCUT MARGHERITA DE LA CLEJANI ÎN AMERICA! FILMĂRILE BIZARE CARE AU APĂRUT PE INTERNET: S-A URCAT ÎN COPAC ŞI…

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a început să înjure ca la ușa cortului pe Instagram, fără să aibă vreo reținere în acest sens și fără să-i fie teamă că oamenii ar putea să o critice aspru, în urma lucrurilor pe care le face.

„Îmi bag p@#$ în voi de insuportabili”, a scris Margherita pe contul său de Instagram.

Vecinii Margheritei, șocați de zgomotele constante de la ea din casă

Margherita de la Clejani și-a pus vecinii în cap! Oamenii au răbufnit și au chemat Poliția. Nu mai suportau zgomotul pe care îl făcea vedeta, în creierii nopții.

Recent, Margherita de la Clejani s-a mutat singură într-un cartier rezidențial dintr-o zonă centrală a Capitalei. Într-un timp scurt, însă, artista a reușit să-și pună vecinii în cap. A avut mai multe reclamații de la Asociația Locatarilor, însă, Margheritei nu i-a păsat.

CITEȘTE ȘI – CUM O CHEAMĂ, DE FAPT, PE MARGHERITA DE LA CLEJANI. CE SCRIE ÎN BULETINUL VEDETEI

”Avem o vecină care se crede vedetă, care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact, dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă”, au declarat vecinii Margheritei, potrivit ciao.ro.

Pentru că este și des plecată de acasă, cățelul Margheritei ei stă singur în casă și latră de dorul stăpânei în toiul nopții, unul dintre vecini a chemat zilele trecute Poliția