Margherita are un iubit dar nu recunoaște! Viorica de la Clejani a dat-o de gol!

Publicat: 07/03/2018 | 22:50

Viorica de la Clejani i-a luat apărarea fiicei sale, Margherita, despre care spune că este acuzată pe nedrept că are multe operații estetice. Mai mult, a dat-o de gol pe fiica ei că ar avea un iubit…dar nici acum Margherita n-a recunoscut!

Neamul Clejanilor au fost invitați în emisiunea moderată de Mihai Morar iar Viorica de la Clejani a recunoscut, într-un final, adevărul. „Sunt operată toată. Cabinetele sunt pline de buzate şi botoxate. Mă rog de Ioniţă să-şi bage botox în frunte şi în obraji, dar nu vrea. Îi spun soţului meu de trei zile să-mi cumpere un inel şi nici măcar nu m-a băgat în seamă. a spus Viorica de la Clejani.

Toți ochii au fost pe decolteul ei! Ce a pățit Viorica de la Clejani la o nuntă. Petrecăreții i-au îndesat bani în sutien până i-a cedat rochia

Ea a recunoscut că fiica ei s-a operat dar susține că nu a întrecut măsura, iar apoi a scăpat porumbelul. Margherita îmi dă doar mie şi tatălui ei explicaţii. Fata mea nu are multe operaţii estetice. Pentru mine cele mai frumoase femei sunt Bianca Drăguşanu şi Adriana Bahmuţeanu (…) Margherita are iubit, dar nu trebuie să spună cine e”, a zis soția lui Ioniță de la Clejani.

Margherita vrea un băiat care să o respecte

Chiar dacă mama ei a afirmat contrariul, Margherita n-a admis că are o relație.

„Anul acesta nu m-am gândit la nimic material. Am tot ceea ce îmi trebuie. Îmi doresc linişte şi odihnă. Nu, nu am iubit, chiar dacă mama spune invers. Vreau lângă mine un băiat care să mă respecte şi să fie inteligent”, a spus Margherita de la Clejani.

Citește și...