Toți ochii au fost pe decolteul ei! Ce a pățit Viorica de la Clejani la o nuntă. Petrecăreții i-au îndesat bani în sutien până i-a cedat rochia

Publicat: 17/02/2018 | 13:13

Viorica de la Clejani a făcut furori la o nuntă, unde a fost chemată să întrețină atmosfera. Artista a cântat și a dansat până în zor, iar dedicațiile au curs lanț. Nuntașii au vrut s-o recompenseze pe măsură pe Viorica de la Clejani și i-au îndesat până la refuz bani în…decolteu. Cântăreața a primit în continuu bancnote de euro în sutien, până i s-a rupt rochia roșie cu care era îmbrăcată. 

Viorica de la Clejani face show la orice eveniment este invitată. La nunți, cântăreața pleacă cu decolteul plin de bani, dar din această cauză, uneori i se întâmplă să aibă probleme cu rochia și cu sutienul.  Viorica era să o pățească la o nuntă, unde rochia i s-a desfăcut periculos de mult la spate. În ciuda acestui mic incident, Viorica de la Clejani a continuat să cânte.

Din fericire, rochia nu i-a căzut de tot, pentru că fiica sa, Margherita, a observat ce s-a întâmplat și s-a dus repede să îi închidă fermoarul rochiei.  După ce a „salvat-o” pe mama ei, Margherita s-a retras lângă dansatoare, unde a făcut show toată noaptea.

 

Citește și...