Maria Ciobanu a împlinit 82 de ani. Mesajul emoționant transmis de fiul ei, Ionuț Dolănescu: „Azi, „Ciocârlia”…”

Publicat: 03/09/2019 | 15:02

Maria Ciobanu a împlinit astăzi, 3 septembrie, venerabila vârstă de 82 de ani. Familia, prietenii, dar și fanii cântăreței i-au transmis cât de mult o apreciază și îi urează mulți ani de acum încolo. Ionuț Dolănescu, fiul „Ciocârlia” i-a scris pe Facebook un mesaj emoționant, care a ajuns la inimile tuturor. Alături, a adăugat și o imagine cu frumoasa lui familie.

Azi, „Ciocârlia”, măicuța noastra dragă mai adaugă o crizantemă în buchetul vieții. Îi urăm multă sănătate și să mai adauge cât mai multe flori, până ajunge la cifra rotunda de… 100! „LA MULȚI ANI!”, Mama Maria!„, a scris Ionuț Dolănescu pe rețelele de socializare.

Ionuț Dolănescu, reacție dură după ce s-a spus că Maria Ciobanu e grav bolnavă

Ionuț Dolănescu a negat informațiile apărute săptămâna trecută care anunțau că Maria Ciobanu este grav Bolnavă. Cântărețul a subliniat că problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui sunt strict legate de cele specifice vârstei.

“Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r.: 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri. Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune: «Nu mor caii când vor câinii». Eu sunt acum în plin turneu în SUA. Acum sunt la Seattle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 81 de ani. Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu, relatează wowbiz.ro.

Vă reamintim că Maria Ciobanu nu a mai fost în România din toamna lui 2017, după ce a decis să aibă grijă de soțul ei grav bolnav. Mircea Cîmpeanu, fost baschetbalist de performanță, are diabet și se confruntă cu unele probleme la inimă, iar medicul din America i-a interzis să mai călătorească cu avionul. El și celebra artistă sunt căsătoriți de mai bine de 40 de ani. În plus, Maria Ciobanu mărturisea la acea vreme că își dorește să se bucure în linişte de familia sa.

Citește și...