Maria Ciobanu și-a anulat toate concertele pentru a avea grijă de soțul ei! Bărbatul este grav bolnav

Publicat: 15/06/2018 | 08:18

Maria Ciobanu (80 de ani) trece prin momente dificile. Soțul ei, Mircea Câmpeanu, este grav bolnav. Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a anulat toate concertele din România și a rămas în S.U.A pentru a avea grijă de el. (Promotiile zilei la monitoare)

Maria Ciobanu a avut mai multe relații amoroase, dar a rămas cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu, buna ei prietenă care a murit la 43 de ani. După trecerea ei în neființă, artista s-a apropiat de Mircea Câmpeanu, iar în final l-a luat de bărbat. Cei doi sunt căsătoriți de aproape 40 de ani. Bărbatul are acum peste 80 de ani și se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Mircea Câmpeanu suferă de diabet și are probleme cu inima. Starea lui de sănătate a îngrijorat-o pe Maria Ciobanu. Artista s-a hotărât să anuleze toate contractele pe care le avea în România, potrivit click.ro.  (Reduceri mari la jocuri PC)

Maria Ciobanu are trei copii

Maria Ciobanu are trei copii cu trei bărbați diferiți. În anii ‘70, artista s-a iubit cu regretatul cântăreț Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009. Relaţia lor a fost una tumultuoasă, iar în final s-au despărţit cu scandal şi nu şi-au mai vorbit 30 de ani. A reuşit să-i împace fiul lor, Ionuţ Dolănescu (46 ani), în anul 2004.

Maria Ciobanu mai are două fete, Leontina şi Camelia, cu alţi doi parteneri de viaţă, cu care s-a iubit înainte de Ion Dolănescu. Leontina este din relația cu primul ei soţ, un bărbat din satul ei, care lucra ca tractorist, care a decedat în anul 1994. Camelia este din căsnicia de șase ani dintre Maria Ciobanu şi Florea Burnea, fost „fluieraş” al Ansamblului Ciocârlia.

Citește și...